Σε ένα ματς θρίλερ έτσι όπως εξελίχτηκε ο Κεραυνός Σελιανιτίκων γνώρισε την ήττα στο 91΄ με σκορ 3-2 στο γήπεδο του Δημητρόπουλου από το  Άνω Καστρίτσι, αν και κατάφερε να ισοφαρίσει προσωρινά σε 2-2.

Οι φιλοξενούμενοι του Λευτέρη Ασημακόπουλου είχαν ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, χρονικό διάστημα στο οποίο πέτυχαν δύο τέρματα στο 17΄ με τον Παναγιώτη Σπυρόπουλο (8ο φετινό) και στο 26΄ με τον Ανδρέα Καρδάρα (8ο φετινό), παίρνοντας έτσι ένα ασφαλές προβάδισμα.

Στην επανάληψη όμως οι γηπεδούχοι παίζοντας φουλ επιθετικά, μη έχοντας άλλωστε να χάσουν κάτι περισσότερο και η προσπάθειά τους αυτή ανταμείφθηκε στο 74΄ με τον Φάνη Κωστόπουλο (2ο φετινό), που σκόραρε μάλιστα για 2ο διαδοχικό παιχνίδι και στο 86΄ με τον κορυφαίο σκόρερ τους Αντώνη Παρίσση (4ο φετινό).

Όμως το Καστρίτσι δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και στο 91΄ ο Παναγιώτης Μπαλατής (3ο φετινό), έδωσε μία νίκη γοήτρου για την ομάδα του που επέστρεψε στις επιτυχίες μετά από 5 παιχνίδια (1 ισοπαλία, 4 ήττες).

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΣΕΛΙΑΝΙΤΙΚΩΝ: Γεμιχόπουλος, Μεντζελόπουλος, Γεωργακόπουλος, Δεληγιάννης, Κιντής, Ψιμούλης, Μερκούρης, Κωστόπουλος, Παρίσσης, Μπαστογιάννης, Τζάκης.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ