Ο Κεραυνός Σελιανιτίκων στην κοινή έδρα του γηπέδου του Δημητρόπουλου, επικράτησε του Α.Ο. Αβύθου με σκορ 1-0, φθάνοντας.

Σε ένα κακό αγωνιστικό χώρο οι δύο ομάδες προσπάθησαν να παίξουν έστω υποφερτό ποδόσφαιρο, αλλά αυτό λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών κατέστη αδύνατον, με φυσική συνέπεια να υπάρξουν πολύ λίγες σημαντικές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες.

Έτσι και καθώς περνούσε η ώρα οι δύο αντίπαλοι φαινόταν ότι όποιος έβαζε πρώτος γκολ αυτός θα κέρδιζε και την σημερινή αναμέτρηση. Όπερ και έγινε στο 76΄ με τον Γιώργο Μπαστογιάννη (1ο φετινό), δίνοντας έτσι την 1η ουσιαστικά νίκη στην ομάδα του στο φετινό πρωτάθλημα, αφού η άλλη ήταν στα χαρτιά με τον Α.Ο. Δαφνών.

Από την άλλη πλευρά οι τυπικά φιλοξενούμενοι του Κώστα Βανδώρου, με πάρα πολλές και σημαντικές απουσίες, δεν μπόρεσαν να αποφύγουν το μοιραίο για αυτούς, φθάνοντας έτσι τις τρείς συνεχόμενες ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΣΕΛΙΑΝΙΤΙΚΩΝ: Κ. Μπαστογιάννης, Φώτης, Μερκούρης, Γραμμένος (46΄ Γ. Μπαστογιάννης), Δεληγιάννης, Τσέλιος, Τζάκης, Μπαρμπάκης (71΄ Δημητρακόπουλος), Μητρόπουλος, (80΄ Σταθακόπουλος), Ανωγιάτης, Παρίσσης.

Α.Ο. ΑΒΥΘΟΥ: Μερκούρης, Γεωργακόπουλος, Κωτούλας, Κυριακόπουλος, Ευθυμίου, Καραμανόγλου, Γιαννόπουλος (88΄ Παπουτσής), Αγγελάκης (87΄ Γ. Σωτηρόπουλος), Σπ. Σωτηρόπουλος, Σκαρτσίλας, Γ. Καραΐσκος (46΄ Γεωργίου).

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ