Δεν ανέδειξε νικητή η αναμέτρηση ανάμεσα στον Κεραυνό Σελιανιτίκων και τον Εθνικό Αιγίου, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες με σκορ 1-1 στο γήπεδο του Δημητρόπουλου.

Ένα παιχνίδι στο οποίο θα μπορούσαν να κερδίσουν και οι δύο βάση της συνολικής εικόνας του αγώνα, αν και οι φιλοξενούμενοι του Γιάννη Μπαλτιμά απώλεσαν στο 62΄ την μεγαλύτερη ευκαιρία στο παιχνίδι, όταν ο Δημήτρης Αντεριώτης που ανέλαβε να κτυπήσει το πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του έστειλε την μπάλα άουτ.

Ο Κεραυνός ήταν αυτός που πήρε κεφάλι στο σκορ στο 23΄ με τον Γιώργο Σταθακόπουλο (1ο φετινό), όμως δεν μπόρεσε να πάει με αυτό το σκορ προηγούμενος στα αποδυτήρια, καθώς ο Εθνικός ισοφάρισε στο 41΄ με τον Παναγιώτη Γιαννούλια (1ο φετινό).

Στην επανάληψη παίχτηκε ανοικτό ποδόσφαιρο και από τις δύο ομάδες που ήθελαν πάρα πολύ τη νίκη, αφού βρίσκονται αμφότερες στα άδυτα του βαθμολογικού πίνακα, όμως καμία τους δεν μπόρεσε να φθάσει σε ένα δεύτερο και ενδεχομένως νικητήριο γκολ.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΣΕΛΙΑΝΙΤΙΚΩΝ: Μπαστογιάννης, Φώτης, Μεντζελόπουλος, Δεληγιάννης, Τσέλιος, Κιντής, Μπαρμπάκης, Μερκούρης, Σταθακόπουλος, Παρίσσης, Μαραγκόπουλος.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΙΓΙΟΥ: Παναγιωτόπουλος, Καββαδάς, Μπιρμπίλης, Μανέτας, Φράγκος, Αντεριώτης, Κουτσογεώργης, Αγγελόπουλος (65΄ Σωτηρόπουλος), Γιαννούλιας(75΄ Βασιλακόπουλος), Γκιζέλης, Εριόλ.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ