Με κεκτημένη ταχύτητα από τις προηγούμενες επιτυχίες της η Ζήρια/ΤΑΔ’93 επικράτησε στο γήπεδο του Δημητρόπουλου και του Κεραυνού Σελιανιτίκων με σκορ 2-0, συνεχίζοντας έτσι την προέλασή της.

Οι φιλοξενούμενοι του Κώστα Καψάλη χωρίς να πιάσουν κάποια ιδιαίτερα σπουδαία απόδοση, έπαιξαν τόσο όσο χρειάστηκε να πάρουν άλλους τρεις βαθμούς στο ενεργητικό τους και να κάνουν το 5Χ3=15. Άλλωστε σε τέτοιες περιπτώσεις εκείνο που προέχει είναι το τελικό αποτέλεσμα, καθώς κανείς δεν θα θυμάται μετά από λίγο χρονικό διάστημα την απόδοση της ομάδος του Ερινεού. Η Ζήρια/ΤΑΔ’93 πέτυχε από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο με τους Κώστα Κανάγια στο 38΄ (3ο φετινό) και Ηλία Λαλιώτη στο 70΄ (2ο φετινό),

Από την πλευρά τους οι γηπεδούχοι προσπάθησαν για το καλύτερο δυνατόν, όμως δεν μπόρεσαν να απειλήσουν καίρια τους αντιπάλους τους, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι λίγο πριν το φινάλε του παιχνιδιού είχαμε τον σοβαρό τραυματισμό του Δημήτρη Δεληγιάννη για την ομάδα των Σελιανιτίκων.

 

ΣΕΛΙΑΝΙΤΙΚΑ: Γεμιχόπουλος, Φώτης, Μπουζινέκης (13΄ Κιντής), Δεληγιάννης, Τσέλιος, Τζάκης, Κωστόπουλος, Μερκούρης (54΄ Φύσητι), Μπαστογιάννης (80΄ Δημητρακόπουλος), Παρίσσης, Σταθακόπουλος.

 

ΖΗΡΙΑ/ΤΑΔ’93: Μακρυγιαννάκης, Νικολάου (78΄ Οικονομόπουλος), Παπαιωάννου,  Αρβανίτης, Κανάγιας, Μπαρμπούνης, Γκόφας, Ασημακόπουλος, Λαλιώτης (62΄ Κουνάβης), Ψυχογιάννης, Κορδωτός (72΄ Σημάτης),

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ