Συνεχίζοντας την ανοδική της πορεία η Θύελλα Αιγείρας επικράτησε στο γήπεδο του Δημητρόπουλου του Κεραυνού Σελιανιτίκων με σκορ 5-1 και πλέον βρίσκεται στο -6 από την προνομιούχο πεντάδα.

Οι φιλοξενούμενοι του Παναγιώτη Καλέλη είχαν ένα εξαιρετικό πρώτο δεκάλεπτο, μέσα στο οποίο πέτυχαν δύο τέρματα στο 4΄ και στο 9΄ με τον Βασίλη Νακελλάρη. Στην συνέχεια και μέχρι την λήξη του πρώτου ημιχρόνου κατάφεραν να πετύχουν άλλο ένα τέρμα στο 24΄ με τον Κώστα Σερβέ (5ο φετινό), που σκόραρε μάλιστα για 2ο συνεχόμενο παιχνίδι.

Στην επανάληψη ελέγχοντας πλήρως τον ρυθμό του αγώνα δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα, ενώ πέτυχαν και πάλι μέσα σε ένα πεντάλεπτο άλλα δύο τέρματα, στο 74΄ και πάλι με τον Βασίλη Νακελλάρη που έκανε χατ τρικ, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν τα πρώτα του στο πρωτάθλημα. Μοναδικό μελανό σημείο για την ομάδα της Ανατολικής Αιγιάλειας η αποβολή με απευθείας κόκκινη κάρτα του Κώστα Σερβέ στο 79.

Από πλευράς γηπεδούχων που πλέον μετά την ήττα τους αυτή υποχώρησαν στην ουρά του βαθμολογικού πίνακα, είχε μειώσει με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 36΄ ο Βασίλης Ψιμούλης (1ο φετινό).

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΣΕΛΙΑΝΙΤΙΚΩΝ: Τσαπικούνης (46΄ Γεμιχόπουλος), Μεντζελόπουλος (46΄ Μερκούρης), Φώτης, Κιντής, Δεληγιάννης, Κωστόπουλος, Ψιμούλης, Μπούρος, Παρίσσης, Σταθακόπουλος, Γεωργακόπουλος.

ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΕΙΡΑΣ: Βασιλακόπουλος, Γεωργούλης (77΄ Θεοδωρόπουλος), Β. Νακελλάρης, Αντρ. Μάρκου, Παπαχριστόπουλος, Παναγιωτόπουλος, Ψαρράκος, Σερβές, Β. Σκάζας (72΄ Δημόπουλος), Ροβήλος, Υφαντής.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ