Επιστροφή στις νίκες για τον Κεραυνό 2016 μετά από δύο συνεχόμενες ήττες, αφού επικράτησε στο γήπεδο του Δημητρόπουλου του Κεραυνού Σελιανιτίκων με σκορ 3-1, ανεβαίνοντας έτσι δύο σκαλιά στον βαθμολογικό πίνακα.

Οι φιλοξενούμενοι του Τάσου Γιαλουρή δεν ήσαν διατεθειμένοι να αφήσουν και άλλους πολύτιμους βαθμούς στην μάχη που δίνουν για να βρεθούν στην προνομιούχο πεντάδα και έτσι από το πρώτο ημίχρονο καθάρισαν ουσιαστικά το παιχνίδι με τα γκολ του Μάκη Παπαχρονόπουλου στο 33΄ (1ο φετινό) και του Παναγιώτη Αβραμόπουλου στο 37΄ (2ο φετινό).

Στην επανάληψη έφθασαν στην επίτευξη ενός ακόμη τέρματος στο 63΄ με τον Παντελή Φούκη (1ο φετινό), που αποτέλεσε το σήμα κατατεθέν για την 3η φετινή τους νίκη και πρώτη μακριά από το <Θόδωρος Χρυσανθόπουλος>.

Όσον αφορά τον Κεραυνό Σελιανιτίκων παρά τις φιλότιμες προσπάθειες τρις οποίες κατέβαλλε, δεν μπόρεσε να φανεί ιδιαίτερα απειλητικός εκτός της φάσης στο 74΄ που πέτυχε το μοναδικό του τέρμα με τον Αντώνη Παρίσση, που σκόραρε μάλιστα για 2ο συνεχόμενο παιχνίδι.

ΣΕΛΙΑΝΙΤΙΚΑ: Γεμιχόπουλος, Φώτης, Μερκούρης, Δεληγιάννης, Τζάκης, Φύσητι, Παρίσσης, Κωστόπουλος (46΄ Μεντζελόπουλος), Σταθακόπουλος, Μητρόπουλος, Κιντής.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ