Ο Κεραυνός Σελιανιτίκων έχει θέσει ως στόχο να πρωταγωνιστήσει στο νέο πρωτάθλημα της Γ΄Ε.Π.Σ.Α. Σε αυτό το πλαίσιο είναι και η μεταγραφή του Ανδρέα Κολοκυθά, που αναμένεται να βοηθήσει πολύ τον Κεραυνό. Ο 33χρονος επιθετικός (γεν. 23/11/1984)  ξεκίνησε από τον Μέγα Αλέξανδρο, ενώ έχει παίξει ακόμα με τις φανέλες της Αναγέννησης/Αίας Συμπολιτείας, τον Αιγιέα/Άρη, Α.Ε.Αιγίου, της Φλόγα Ροδιάς και της Δόξας Ελαιώνα. Να σημειωθεί, πως ο εν λόγω ποδοσφαιριστής την περυσινή χρονιά αγωνίστηκε με τα χρώματα του Πανευρωστινιακού, στο πρωτάθλημα της Γ΄ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ Κορινθίας, με τον οποίο πανηγύρισε την άνοδο, μέσω των μπαράζ, στην Β΄Κατηγορία.

Το aigioallsports.gr συνομίλησε με τον έμπειρο επιθετικό:

  • Τι σε ώθησε για να υπογράψεις στον Κεραυνό Σελιανιτίκων;

«Η ομάδα πήρε έναν πολύ καλό προπονητή, τον Βανδώρο, θέλοντας να κάνει μία καινούργια αρχή. Αυτός είναι και ο δικός μου στόχος. Να βοηθήσω όσο μπορώ με την σειρά μου την ομάδα.»

  • Ποιοι είναι οι φετινοί στόχοι της ομάδας;

«Ο στόχος, τόσο της ομάδας, όσο και ο δικός μου, είναι το πρωτάθλημα»

  • Τι αναμνήσεις σου άφησε η περυσινή χρονιά με τον Πανευρωστινιακό;

«Η προηγούμενη χρονιά ήταν σίγουρα πολύ σημαντική για την ομάδα του Πανευρωστινιακού, αλλά και για εμένα, αφού κερδίσαμε την άνοδο. Έχω μόνο ευχάριστες αναμνήσεις. Το κλίμα στην ομάδα ήταν υπέροχο, όπως υπέροχοι ήταν και οι παράγοντες της, οι οποίοι αγαπούν την ομάδα και κάνουν τα πάντα για τους ποδοσφαιριστές.»

  • Αν σου έλεγα να διαλέξεις την καλύτερη περίοδο σου σε μία ομάδα και τις καλύτερες αναμνήσεις;

«Από όλες τις ομάδες έχω καλές αναμνήσεις. Αν όμως έπρεπε οπωσδήποτε να διαλέξω, θα επέλεγα την χρονιά με την Φλόγα Ροδιάς που πήραμε το πρωτάθλημα αήττητοι, αλλά και την χρονιά που αγωνίστηκα με τον Αιγιέα/Άρη. »

ΦΩΤΟ:

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ