Σε ένα παντελώς αδιάφορο βαθμολογικά ματς ο Κεραυνός Σελιανιτίκων και ο Προζυμούλης Λύκοι Διακοπτού αναδείχτηκαν ισόπαλοι στο γήπεδο του Δημητρόπουλου με το εγγλέζικο σκορ 5-5.

Οι γηπεδούχοι θέλοντας να κλείσουν τη σεζόν με όσο το δυνατόν πιο καλύτερες εντυπώσεις είχαν ένα εντυπωσιακό πρώτο εικοσιπεντάλεπτο, χρονικό διάστημα στο οποίο πέτυχαν δύο τέρματα στο 12΄ με τον Γιάννη Μαραγκόπουλο και στο 25΄ με τον Παναγιώτη Γεωργακόπουλο (1ο φετινό).

Οι φιλοξενούμενοι του Βασίλη Παπαϊωάννου κατόρθωσαν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα στο 33΄ με τον Κλεβίστ Μπούζι και στο 39΄ με τον Κώστα Αγγελόπουλο που σκόραρε για 2ο διαδοχικό παιχνίδι και έφθασε συνολικά τα 5 στο πρωτάθλημα.

Όμως πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι πέτυχαν άλλα δύο τέρματα στο 43΄ και πάλι με τον Γιάννη Μαραγκόπουλο (2ο φετινό) και στο 45΄μ ε τον κορυφαίο σκόρερ τους Αντώνη Παρίσση (5ο φετινό)

Στην επανάληψη ο χορός των γκολ συνεχίστηκε με τους φιλοξενούμενους να φθάνουν στην ολική ανατροπή στο 68΄ και πάλι με τον Κλεβίστ Μπούζι (6ο φετινό), στο 71΄ με αυτογκόλ του Κώστα Τσέλιου και στο 76΄ με τον Θανάση Αποστολόπουλο (1ο φετινό).

Αυτός πάντως που είπε την τελευταία του λέξη ήταν ο Κεραυνός Σελιανιτίκων που κατάφερε ακριβώς στην εκπνοή στο 90΄ να φθάσει στην ισοφάριση (5-5) που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα με τον Κώστα Τσέλιο (1ο φετινό), να πετυχαίνει έτσι γκολ και στις δύο εστίες.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΣΕΛΙΑΝΙΤΙΚΩΝ: Γεμιχόπουλος, Μεντζελόπουλος, Γεωργακόπουλος, Δεληγιάννης, Κιντής, Τσέλιος, Μερκούρης, Κωστόπουλος, Παρίσσης, Μαραγκόπουλος, Ντίντας.

ΠΡΟΖΥΜΟΥΛΗΣ ΛΥΚΟΙ ΔΙΑΚΟΠΤΟΥ: Μπονάτσος, Λουλάϊ,  Θεοφυλακτόπουλος, Αποστολόπουλος, Γκέργκι, Αθ. Ασημακόπουλος, Μπούζι, Κερτεζίτης, Αγγελόπουλος, Ρηγόπουλος, Μερτής.

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ