Θέλοντας να κρατηθεί με νύχια και με δόντια στην προνομιούχο 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα, το Σκεπαστό πέρασε και από το γήπεδο του Δημητρόπουλου, αφού επικράτησε του Κεραυνού Σελιανιτίκων με σκορ 2-0.

Οι φιλοξενούμενοι του Χρήστου Μαγούλη που παρεπιμπτόντως είχε σήμερα τα γενέθλιά του, δεν μπορούσαν οι ποδοσφαιριστές του να μην του προσφέρουν κάποιο δώρο και αυτό δεν ήταν τίποτα άλλο από τους τρείς βαθμούς της νίκης.

Μάλιστα η ομάδα από την επαρχία Καλαβρύτων πέτυχε και τα δύο τέρματά της από στατικές φάσεις, την πρώτη σε ένα άκρως κομβικό χρονικά σημείο στο 41΄ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Περικλή Μηλιάκη (4ο φετινό γκολ) και στο 76΄ με εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Μάκη Βραχλιώτη (15ο φετινό γκολ), που κέρδισε ο Γιώργος Μανίκας σε ανατροπή από τον αντίπαλο γκολκήπερ Γεμιχόπουλο.

Οι γηπεδούχοι αν και παρατάχτηκαν με πάρα πολλές ελλείψεις στάθηκαν πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο, όμως η εμπειρία και η ικανότητα των αντιπάλων τους στις στημένες φάσεις τους οδήγησαν στη νίκη, που τόσο πολύ τους ήταν απαραίτητη.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΣΕΛΙΑΝΙΤΙΚΩΝ: Γεμιχόπουλος, Κωστόπουλος, Μεντζελόπουλος, Δεληγιάννης, Κιντής, Ψιμούλης, Μερκούρης, Τσέλιος, Παρίσσης, Γεωργακόπουλος, Μπαστογιάννης.

ΣΚΕΠΑΣΤΟ: Βαρελάς, Ντόκος, Κωτούλας, Μηλιάκης, Βασιλακόπουλος, Γ. Βορύλλας, Μονοκρούσος, Καράμπελας (83΄ Π. Μπάλιος), Δραγούτης, Μανίκας, Βραχλιώτης.

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ