Με κεκτημένη ταχύτητα από τα τελευταία επιτυχημένα της αποτελέσματα η Φλόγα Ροδιάς πέρασε και από το γήπεδο του Δημητρόπουλου, αφού επιβλήθηκε του Κεραυνού Σελιανιτίκων με σκορ 4-1 και εξακολουθεί να βρίσκεται στο ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα, έστω και με παιχνίδι περισσότερο.

Οι φιλοξενούμενοι του Μίλτου Καρατζά στο πρώτο ημίχρονο τα βρήκαν σκούρα από τους αντιπάλους τους, αλλά και από τον κάκιστο αγωνιστικό χώρο και μοιραία στο διάστημα αυτό έμεινε στο απόλυτο μηδέν.

Στην επανάληψη ευτύχησαν να πετύχουν δύο γρήγορα γκολ στο 49΄ και στο 54΄ με τον κορυφαίο σκόρερ τους Μπάσα Κλάϊντι (6ο φετινό), ανοίγοντας έτσι διάπλατα τον δρόμο για την 5η σερί νίκη τους.

Οι γηπεδούχοι μείωσαν προ στιγμήν στο 58΄ με τον Γιώργο Τζάκη (1ο φετινό), όμως στο 63΄ ένα αυτογκόλ του Βασίλη Μητρόπουλου και άλλο ένα στο 69΄ του Γιώργου Κυρίκου (3ο φετινό), διαμόρφωσαν το τελικό σκορ.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΣΕΛΙΑΝΙΤΙΚΩΝ: Γεμιχόπουλος, Μεντζελόπουλος, Δημητρακόπουλος, Δεληγιάννης, Τσέλιος, Τζάκης, Παρίσσης, Μερκούρης, Σταθακόπουλος, Μητρόπουλος, Κιντής.

ΦΛΟΓΑ ΡΟΔΙΑΣ: Αλ. Παρίσσης, Μανέτας, Γκλαβάς, Π. Λιακόπουλος, Σπανός, Γ. Χριστόπουλος, Ανδρ. Λιακόπουλος (65΄ Δεσποτόπουλος), Κουτρόπουλος, Κλάϊντι (80΄ Μ. Χριστόπουλος), Β. Παρίσσης, Κυρίκος.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ