Παρά την πολύ καλή εμφάνιση την οποία πραγματοποίησε ο Άρης Κουνινάς, εν τούτοις δεν μπόρεσε να αποφύγει την ήττα στο «Θόδωρος Χρυσανθόπουλος» από τον Κεραυνό 2016 με σκορ 2-1, με τον τελευταίο να διατηρείται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Οι γηπεδούχοι του Τάσου Γιαλουρή ξεκίνησαν ως συνήθως πολύ δυνατά και η πίεσή τους αυτή τους απέφερε στο 12΄ το πρώτο τους γκολ με τον Χρήστο Μηλάτο (2ο φετινό), που σκόραρε μάλιστα για 2ο συνεχόμενο παιχνίδι.

Όμως οι φιλοξενούμενοι μετά από αυτή την ψυχρολουσία άρχισαν

σιγά – σιγά να μπαίνουν στο πνεύμα και τις απαιτήσεις του αγώνα και κατάφεραν λίγο προτού οι δύο ομάδες οδηγηθούν στα αποδυτήρια, να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα στο 41΄ με τον Χύσα (1ο φετινό).

Στην επανάληψη και οι δύο ομάδες έπαιξαν ανοικτό ποδόσφαιρο, αφού και οι δύο ήθελαν το νικηφόρο αποτέλεσμα, πολύ δε περισσότερο ο Κεραυνός 2016 που στοχεύει ψηλά και τελικά το κατόρθωσε ο δεύτερος στο 63΄ με τον Γιάννη Λούσκο (2ο φετινό).

ΑΡΗΣ ΚΟΥΝΙΝΑΣ: Ανδριόπουλος, Σκιαδάς (81΄ λ.τ. Μπακρόζης), Νικολάου (70΄ Λαμπίρης), Ράμμος, Χύσα, Ροδόπουλος (46΄ Λαδικός), Ασπρούκος, Μητρόπουλος, Μουκάϊ, Ραμπούζια, Μπλάντεν.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ