Έχοντας σοβαρά παράπονα από την διαιτησία του κ. Θόδωρου – Στέφανου Μπλίκα, η Αναγέννηση/Αίας γνώρισε την ήττα με σκορ 3-0 στο «Θόδωρος Χρυσανθόπουλος»  από τον Κεραυνό 2016, που πλέον είναι αυτός που την προσπέρασε στην προνομιούχο πεντάδα.

Όπως προαναφέραμε οι φιλοξενούμενοι του Βασίλη Σκέντζου σε δηλώσεις τους αμέσως μετά την λήξη του αγώνα τα έχουν ειδικά στο πρώτο ημίχρονο με τον ανωτέρω διαιτητή, καθώς όπως υποστηρίζουν στην επίτευξη του πρώτου τέρματος υπάρχει καθαρό επιθετικό φάουλ στον Τζούλιαν Ντοντάϊ. Επίσης στο 31΄ διαμαρτύρονται για ένα χέρι εντός περιοχής του Χρήστου Μηλάτου, χωρίς εδώ να καταλογιστεί η εσχάτη των ποινών.

Έτσι οι γηπεδούχοι του Τάσου Γιαλούρη έφθασαν μάλλον σε μία άνετη επικράτηση με ένα υψηλό σχετικά σκορ που ενδεχομένως να κάνει την διαφορά στο goal average, σε περίπτωση ισοβαθμίας των δύο ομάδων. Στο 28΄ ο Γιάννης Αβραμόπουλος άνοιξε το σκορ με εύστοχο κτύπημα πέναλτι (3ο φετινό) και ακολούθησαν στην επανάληψη άλλα δύο τέρματα στο 64΄ με τον Γιώργο Κώνστα (1ο φετινό) και στο 76΄ με τον Μιχάλη Γιάχα (5ο φετινό).

Από την πλευρά της η ομάδα της Συμπολιτείας που έχασε κάποιες σημαντικές ευκαιρίες να πετύχει κάποιο γκολ και να μπει ξανά στο παιχνίδι, με πιο σημαντική αυτή στο 45΄ που είχε δοκάρι με τον Ρόκι Ρίκκα.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ/ΑΙΑΣ: Kαλαντζής, Μελισσουργός, Χ. Χριστόπουλος, Ε. Σταματόπουλος, Ντοντάϊ (75΄ Ξηρουχάκης), Ρίκκα (84΄ Β. Σταματόπουλος), Τσέντζος, Λάμμα, Σκούτας, Τριανταφύλλου, Αμασιάδης (75΄Σκέντζος).

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ