Πρεμιέρα με το δεξί για τον Κεραυνό 2016 ο οποίος σήμερα το μεσημέρι στον Άγιο Βασίλειο στο #Θόδωψρος Χρυσανθόπουλος#, επικράτησε του Εθνικού Αιγίου με σκορ 1-0.

Ήταν ένα ματς με πλούσιο ρυθμό σε όλο το ενενηντάλεπτο, με την κάθε ομάδα να έχει ουσιαστικά από ένα ημίχρονο δικό της και παρά τις πολλές φάσεις που έγιναν μπροστά στις δύο εστίες το μοναδικό γκολ που επιτεύχτηκε αδικεί κατάφωρα και τους δύο αντιπάλους.

Οι φιλοξενούμενοι του Γιάννη Μπαλτιμά τους δόθηκε η ευκαιρία στο πρώτο μέρος, σε δύο ανεπανάληπτα τετ α τετ που δημιούργησαν να μην αξιοποιήσουν κανένα και ως είθιστε σε ανάλογες περιπτώσεις ο νόμος του ποδοσφαίρου είναι αμείλικτος.

Έτσι οι γηπεδούχοι του Τάσου Γιαλουρή που όχι μόνο δεν κινδύνεψαν στην επανάληψη, αλλά βρήκαν την ευκαιρία στο 67΄ με τον Χρήστο Καραμπέτσο, να πετύχουν το νικητήριο τέρμα και να φθάσουν έτσι στην πρώτη τους νίκη.

 

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΙΓΙΟΥ: Χαριτάτος, Βαγενάς, Καββαδάς, Βλάχος, Μανέτας, Σολωμός (79΄ Καλλιμάνης), Αγγελόπουλος, Πατσόπουλος, Γιαννούλιας (53΄ Ροδόπουλος), Γκιζέλης (46΄ Κουτρόπουλος)

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ