Επιστροφή στις νίκες για την Ζήρια/ΤΑΔ’93 η οποία κατάφερε με ολική ανατροπή στο 96΄ να πάρει μία τεράστια νίκη με σκορ 2-1 στο «Θόδωρος Χρυσανθόπουλος», με αντίπαλο τον τοπικό Κεραυνό 2016.

Ίσως ήταν η πιο μεγάλη νίκη μέχρι την επόμενη για την ομάδα του Κώστα Καψάλη, η οποία προερχόταν από δύο σερί ήττες και ήδη μέχρι το 74΄ βρισκόταν στο καναβάτσο.

Όντως οι γηπεδούχοι του Τάσου Γιαλουρή είχαν πάρει το προβάδισμα στο 41΄ σε ένα κομβικό χρονικά σημείο, με τον κορυφαίο σκόρερ τους τον Μιχάλη Γιάχα (9ο φετινό). Ένα γκολ πραγματική μαχαιριά στην καρδιά της ομάδος του Ερινεού, που διαφαινόταν άμεσα ότι βαδίζει σε ένα ακόμη άτυχο αποτέλεσμα.

Όμως οι φιλοξενούμενοι με ψυχή χιλίων λεόντων και με τεράστια ψυχικά αποθέματα, έφεραν τα πάνω – κάτω αρχικά στο 74΄ με τον Άγγελο Μπαμπίλη (14ο φετινό), που σκόραρε για 2ο συνεχόμενο παιχνίδι και εν συνεχεία έφθασαν στην ολική ανατροπή στο 96΄ με χρυσό σκόρερ τον Ηλία Λαλιώτη (12ο φετινό), που σκόραρε και αυτός για 2ο συνεχόμενο παιχνίδι.

ΖΗΡΙΑ/ΤΑΔ’93: Γκανατσούλας, Αυλωνίτης, Χαραλάμπους,Αρβανίτης (46΄ Παπαΐωάννου), Κανάγιας, Ψυχογιάννης (81΄ Πάλι), Μπούρδος, Ασημακόπουλος, Λαλιώτης, Μπαμπίλης, Βάκρινος (73΄ Κορδωτός).

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ