Παρά την καλή εμφάνιση την οποία πραγματοποίησε η Θύελλα Αιγείρας κυρίως στο πρώτο μέρος, εν τούτοις δεν μπόρεσε να αποφύγει την ήττα στο <Θόδωρος Χρυσανθόπουλος> από τον Κεραυνό 2016 με σκορ 2-0 και έμεινε αρκετά μακριά -9 από το κυνήγι της 5ης θέσης.

Οι φιλοξενούμενοι του Παναγιώτη Καλέλη στο καλό τους κομμάτι του παιχνιδιού, δεν μπόρεσαν να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν στο 19΄ ο Βασίλης Παναγιωτόπουλος και στο 37΄ ο Νίκος Γεωργούλιας. Μοιραία οδηγήθηκαν στο στείρο για αυτούς (0-0) έτσι όπως εξελίχτηκε το ματς στην ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι του Τάσου Γιαλλουρή φάνηκαν και τυχεροί, καθώς στο 54΄ σε εκτέλεση φάουλ από δεξιά του Δημήτρη Καψάλη, η μπάλα βρήκε το κεφάλι του Βασίλη Παναγιωτόπουλου και κατέληξε στα δίχτυα. Αυτό ήταν, η νεανική ομάδα του Κεραυνού απέκτησε το μομέντουμ του αγώνα, αλλά και την κατάλληλη ψυχολογία και στο 67΄ σφραγίστηκε η νίκη της με τον κορυφαίο σκόρερ της Μιχάλη Γιάχα (8ο φετινό).

ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΕΙΡΑΣ: Βασιλακόπουλος, Γεωργούλης, Παναγιωτόπουλος Παπαχριστόπουλος, Αντρ. Μάρκου, Β. Σκάζας, Ψαρράκος, Σερβές, Ροβήλος, Δημόπουλος (64΄ Θεοδωρόπουλος), Β. Νακελλάρης.

 

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ