Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερες δυσκολίες ο Κεραυνός 2016 επικράτησε στον Άγιο Βασίλειο στο «Θόδωρος Χρυσανθόπουλος» του Κεραυνού Σελιανιτίκων με σκορ 3-0 και εξακολουθεί να βρίσκεται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Οι γηπεδούχοι του Τάσου Γιαλλουρή σε ένα ματς που δεν αντέχει σε ιδιαίτερα καυστική κριτική, από το πρώτο κιόλας ημίχρονο είχαν βάλει τις στέρεες βάσεις για την 13η φετινή τους νίκη. Δράστες για αυτό οι Θανάσης Θωμάς στο 34΄ (3ο φετινό), που σκόραρε μάλιστα για 2ο συνεχόμενο παιχνίδι και ο κορυφαίος σκόρερ τους Μιχάλης Γιάχα στο 43΄ (10ο φετινό).

Στην επανάληψη δεν χρειάστηκε να αγωνίζονται στους ίδιους υψηλούς ρυθμούς και απλά σημείωσαν άλλο ένα τέρμα στο 51΄ με τον Γιάννη Λούσκο (3ο φετινό).

Από πλευράς φιλοξενούμενων που παρατάχτηκαν σε ένα ακόμη παιχνίδι με πάρα πολλές και βασικές ελλείψεις, προσπάθησαν για το καλύτερο δυνατό, όμως δεν είχαν και πολλές επιλογές απέναντι σε έναν σαφώς ποιοτικότερο αντίπαλο.

 

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΣΕΛΙΑΝΙΤΙΚΩΝ: Γεμιχόπουλος, Μεντζελόπουλος, Γεωργακόπουλος, Κωστόπουλος, Κιντής, Τσέλιος, Ψιμούλης, Μπούρος, Παρίσσης, Μπαστογιάννης, Φώτης.

 

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ