Παρά την πολύ καλή εμφάνιση την οποία πραγματοποίησε ο Προζυμούλης Λύκοι Διακοπτού, εν τούτοις δεν μπόρεσε να αποφύγει την ήττα με σκορ 1-0 στον Άγιο Βασίλειο στο #Θόδωρος Χρυσανθόπουλος# από τον Κεραυνό 2016.

Οι γηπεδούχοι του Τάσου Γιαλούρη μπορεί να είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, όμως απέναντί τους βρήκαν μία συμπαγή ομάδα που πάσχιζε μέχρι το φινάλε για να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα. Όμως όπως υποστηρίζει η πλευρά των φιλοξενούμενων του Παναγιώτη Μυλωνά υπήρξε αλλοίωση αποτελέσματος από τον διαιτητή της αναμέτρησης κ. Σπύρο Παππά, ο οποίος καταλόγισε την εσχάτη των ποινών και ο Δημήτρης Καψάλης που ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι δεν αστόχησε στο 88΄, ανοίγοντας μάλιστα λογαριασμό τερμάτων την φετινή περίοδο.

Έτσι η νεανική ομάδα του Κεραυνού έστω και με αυτή την πολύ δύσκολη νίκη της παρέμεινε στην κορυφαία πεντάδα του βαθμολογικού πίνακα, ευελπιστώντας να παραμείνει μέχρι και το φινάλε του πρωταθλήματος.

 

ΠΡΟΖΥΜΟΥΛΗΣ ΛΥΚΟΙ ΔΙΑΚΟΠΤΟΥ: Τσαπικούνης, Ι. Ασημακόπουλος (81΄ Αθ. Ασημακόπουλος), Γκέργκι, Μερτής, Λουλάϊ (λ.τ. 39΄ Μακρής, 56΄ λ.τ. Ψυχογιάννης), Παπαργύρης, Ρηγόπουλος, Αγγελόπουλος, Κερτεζίτης, Ανδριώτης, Μπούζι.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ