Στον Άγιο Βασίλειο στο «Θόδωρος Χρυσανθόπουλος» ο Κεραυνός 2016 επικράτησε της πρωτοπόρου Φλόγα Ροδιάς με σκορ1-0 και έτσι έγινε η 3η ομάδα χρονικά που παίρνει το εισιτήριο ανόδου για την Β΄ Κατηγορία.

Οι φιλοξενούμενοι του Μίλτου Καρατζά ξεκίνησαν πολύ καλά το σημερινό παιχνίδι, πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων, ειδικά από το 21΄ και μετά εκμεταλλευόμενοι την αποβολή του Δημοσθένη Καρατζώρα.

Όμως τις δύο τρείς πολύ καλές ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν δεν μπόρεσαν να τις μετουσιώσουν σε κάποιο γκολ, που ασφαλώς θα άλλαζε τις ισορροπίες στον αγωνιστικό χώρο.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι του Τάσου Γιαλούρη αφού ξεπέρασαν ανώδυνα το πρώτο μέρος, στην συνέχεια αναθάρρησαν, κέρδισαν κάποια μέτρα στο γήπεδο και στο 68΄ κατάφεραν να πετύχουν το χρυσό όπως στο τέλος αποδείχτηκε γκολ, με τον Μάκη Παπαχρονόπουλο (4ο φετινό).

Έτσι 3 στροφές πριν το φινάλε του φετινού πρωταθλήματος, το τελευταίο ξαφνικά απέκτησε ενδιαφέρον όσον αφορά την τελική κατάταξη των τριών πρώτων ομάδων και φυσικά την ανάδειξη της πρωταθλήτριας.

 

ΦΛΟΓΑ ΡΟΔΙΑΣ: Αλ. Παρίσσης, Τσιαντομένικο, Γκλαβάς, Π. Λιακόπουλος, Σπανός, Ανδρ. Λιακόπουλος, Β. Παρίσσης, Κουτρόπουλος, Κλάϊντι, Μπατούνας, Κυρίκος.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ