Σε ένα ματς που πριν την έναρξή του έμοιαζε με μονομαχία Γολιάθ εναντίον Δαβίδ, εν τούτοις ο πρωτοπόρος Κ. Δαβουρλής ’92 τα χρειάστηκε …για τα καλά απέναντι στον Α.Ο. Διακοπτού, τον οποίο νίκησε στο γήπεδο του Προαστίου μόλις και μετά βίας με σκορ 1-0.

Αρνητικός όμως πρωταγωνιστής της σημερινής αναμέτρησης αναδείχτηκε ο διαιτητής κ. Ανδρέας Καραβασίλης, στον οποίο οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται για την εσχάτη των ποινών που καταλόγισε στο 70΄ και έκρινε το ματς καθώς και για τις 4!!! αποβολές που έδωσε στους Χάρη Μαρή, Γιώργο Γεωργακόπουλο, Χρήστο Χριστοδουλόπουλο και Ανδρέα Κουβαρά. Και μιλάμε για μία ομάδα που από την αρχή του πρωταθλήματος βρίσκεται στα έγκατα του βαθμολογικού πίνακα, χωρίς ακόμη νίκη στο πρωτάθλημα και πλέον με -4 ποδοσφαιριστές του, τα πράγματα μόνο αισιόδοξα δεν είναι στην ομάδα του Μιχάλη Τρίψα.

Όσον αφορά τώρα το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι οι γηπεδούχοι του Δημήτρη Ράπτη που είναι η μοναδική του ομίλου με το απόλυτο εντός έδρας (4 στα4), έφθασε στη νίκη χάρις στο πέναλτι του Βύρωνα Κούστα στο 69΄ (2ο φετινό).

 

ΔΙΑΚΟΠΤΟ: Μακρής, Κουβαράς, Χίλα (90΄ Κριστιάν), Παναγιωτόπουλος, Ραμπαβίλας,  Γεωργακόπουλος, Χριστοδουλόπουλος, Μαραγκός (90΄ Θεοδούλης), Μαρής, Μάγκος, Τριανταφυλλόπουλος (90΄ Γεωργίου).

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ