Συνεχίζοντας την ανοδική τους πορεία τα Καλάβρυτα πέρασαν από το γήπεδο του Ρίου, πολύ πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ 1-0 σε βάρος του Μεγάλου Δικεφάλου και τον βύθισαν ακόμη πιο πολύ στα άδυτα του βαθμολογικού πίνακα.

Οι φιλοξενούμενοι του Νίκου Γιαννόπουλου που διανύουν εξαιρετικό ποδοσφαιρικό φεγγάρι, αφού είναι αήττητοι στα 4 τελευταία τους παιχνίδια (2 νίκες, 2 ισοπαλίες), έστω και αν σήμερα παρατάχτηκαν χωρίς 5 βασικά τους στελέχη, έστω και αν αγωνίστηκαν σε πολύ ακατάλληλη ώρα για εκτός έδρας παιχνίδι, εν τούτοις είχαν τον τρόπο να μπορέσουν να φύγουν με το τρίποντο στις αποσκευές τους.

Γνωρίζοντας ότι οι γηπεδούχοι του Γιάννη Τζωρακοελευθεράκη και το σημερινό ματς ήταν χωρίς επιστροφή, αφού η νίκη αποτελούσε μονόδρομο για αυτούς, τους άφησαν να πνιγούν μέσα στο άγχος τους, παίζοντας εξ’ αρχής επιθετικό ποδόσφαιρο και αφοπλίζοντάς τους για όποια σκέψη να εγκαταλείψουν τα μετόπισθεν.

Και κάπως έκλεισε πρώτο ημίχρονο παρά τις ευκαιρίες της ομάδος των Καλαβρύτων δεν επιτεύχτηκε κάποιο γκολ που θα τις έδινε το προβάδισμα τόσο στο σκορ όσο και στον ψυχολογικό τομέα.

Κάτι όμως που δεν άργησε να συμβεί στην επανάληψη, αφού στο 58΄ ο Θόδωρος Αναγνωστόπουλος που σκόραρε μάλιστα για 2ο συνεχόμενο παιχνίδι και έφθασε συνολικά τα 5 στο πρωτάθλημα, αποδείχτηκε μέχρι τη λήξη της αναμέτρησης υπέρ αρκετό για να φθάσουν οι φιλοξενούμενοι στην 7η φετινή τους νίκη και 3η μακριά από την έδρα τους.

 

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Λέσης, Μπαχάς Αλευρίτης, Παπαδόπουλος, Ντιούφ,

Δημόπουλος, Σταματόπουλος, Γ. Τσαβαλάς, Θ. Αναγνωστόπουλος, Σταθόπουλος, Παπαδάτος.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ