Συνεχίζοντας την εντυπωσιακή του πορεία αν και νεοφώτιστος ο Φοίνικας Σαλμενίκου, ξεπέρασε και το εκτός έδρας εμπόδιο του Μεγάλου Δικεφάλου με σκορ 1-0 και πλέον συγκατοικεί μαζί με τον Αετό Πατρών στο 4ο σκαλοπάτι του βαθμολογικού πίνακα.

Οι φιλοξενούμενοι του Αποστόλη Δρακόπουλου στο γήπεδο του Ρίου και απέναντι σε έναν παθιασμένο αντίπαλο λόγω της δεινής βαθμολογικής του θέσης, κυνήγησαν πρωτίστως την ουσία και την βαθμοθηρία και βάζοντας σε δεύτερη μοίρα το θέαμα. Τελικά το γκολ που έκρινε την σημερινή αναμέτρηση επιτεύχτηκε στο 32΄ από τον Γιάννη Καραμάνο που έκανε σεφτέ όσον αφορά το σκοράρισμα με την καινούργια του ομάδα, που όμως αποδείχτηκε χρυσό για να τις προσφέρει τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς.

Αντίθετα οι γηπεδούχοι του Δημήτρη Σουγλέρη με πάρα πολλές αδυναμίες και κυρίως με το άγχος να λυγίζει τα πόδια τους, ενώ ταυτόχρονα τους έλλειψε και το καθαρό μυαλό, δεν μπόρεσαν σε κανένα χρονικό σημείο να φανούν ιδιαίτερα απειλητικοί, απέναντι σε έναν αντίπαλο που ήξερε τι ζητούσε μέσα στο γήπεδο.

 

ΦΟΙΝΙΚΑΣ: Μπούνιας, Μάνε, Ντολάνι, Άγγ. Ραμπαβίλας, Χριστοδουλόπουλος, Τσαμτσούρης, Μπουλούμπασης (71΄ Π. Σανδραβέλης), Καραμάνος (52΄ Σερβές), Κουνάβης, Κατσαούνης, Χαρ. Ραμπαβίλας (Χριστόπουλος).

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ