Το aigioallsports.gr, που βρίσκεται πάντα δίπλα στον ερασιτεχνικό αθλητισμό, βρήκε το πρώτο… κανόνι της Ζήριας/ΤΑΔ΄93, Άγγελο Μπαμπίλη και συνομίλησε μαζί του για το φετινό πρωτάθλημα, τους προσωπικούς στόχους του αλλά και της ομάδας, καθώς και για την περσινή «ευκαιρία» που χάθηκε για άνοδο μέσω του μπαράζ.

Αναλυτικά:

-Ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας φέτος αλλά και οι δικοί σου προσωπικά;

«Από την στιγμή που φέτος ανεβαίνουν 5 ομάδες μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο μας. Ο στόχος της ομάδας μας, είναι μόνο η άνοδος. Προσωπικά, οι στόχοι μου είναι θα βοηθήσω την ομάδα να το καταφέρει.»

-Σας έχει επηρεάσει ότι πέρυσι χάσατε μια μεγάλη ευκαιρία για άνοδο στην Β΄ κατηγορία;

«Πέρυσι χάσαμε την ευκαιρία αυτή, αλλά φέτος, πιστεύω ότι εύκολα ή δύσκολα θα καταφέρουμε να υλοποιήσουμε τον στόχο μας.»

-Ποιες ομάδες βλέπεις φέτος να ξεχωρίζουν; Που νομίζεις ότι θα κριθεί το φετινό πρωτάθλημα;

«Κατά την γνώμη μου οι ομάδες που θα είναι μέσα στην 5αδα είναι η Αναγέννηση Ροδοδάφνης και το Άνω Καστρίτσι, χωρίς να θέλω να υποτιμήσω τις υπόλοιπες ομάδες. Πάντως, όσες ομάδες εκμεταλλευτούν τον παράγοντα έδρα, πιστεύω πως θα είναι πιο κοντά στην 5αδα.»

-Είσαι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας. Πως σε αντιμετωπίζουν οι αντίπαλοι αμυντικοί;

«Ναι είμαι πρώτος σκόρερ της ομάδας. Σε αυτό όμως, έχουν μεγάλο μερίδιο οι συμπαίκτες μου. Τους ευχαριστώ και ελπίζω να έχουμε ανάλογη συνέχεια.»

-Πιστεύεις ότι τελικά ήρθε η ώρα της Ζήριας για άνοδο;

«Πιστεύω πως ναι.  Ήρθε η ώρα της Ζήριας. Αν όχι πρώτοι, τουλάχιστον να πανηγυρίσουμε μέσα από τις προνομιούχες θέσεις. Επίσης θα ήθελα να επισημάνω τον καθοριστικό ρόλο που παίζει η διοίκηση, η οποία  είναι κοντά μας σε όλα. Τέλος, θα ήθελα να αναφερθώ και στον προπονητή μας,  Κώστα Καψάλη, ο οποίος φέρει μεγάλο μερίδιο στην πορεία της ομάδας μας. Είναι ένας άνθρωπος με ήθος και εξαίρετες γνώσεις.».

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ