Η στατιστική της Γ΄ Ε.Π.Σ.Α. Β΄ ΟΜΙΛΟΣ (11η αγωνιστική)

 

* 13 τέρματα (12 γηπεδούχοι, 1 φιλοξενούμενοι) επιτεύχτηκαν σε αυτή την 11η αγωνιστική κάτι που σημαίνει ότι σημειώθηκαν 3,25 μ.ο. ανά παιχνίδι και συνολικά φθάσαμε τα 160 (85 γηπεδούχοι, 75 φιλοξενούμενοι) στο πρωτάθλημα (2,96) μ.ο.

*  4 νίκες γηπεδούχων και 1 ισοπαλία ήταν ο απολογισμός αυτής της 11ης αγωνιστικής στον Β΄  Όμιλο της Γ΄ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ.Α.

*  Στο γήπεδο της Ροδιάς η Δόξα Ελαιώνα συνεχίζοντας την αήττητη πορεία της επικράτησε και της Προοδευτικής Πατρών με σκορ 1-0 και εξακολουθεί να απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής.

*  Στο γήπεδο του Ρίου το Άνω Καστρίτσι επιβλήθηκε του Κεραυνού Σελιανιτίκων με σκορ 4-1 και διατηρήθηκε στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

*  Στο γήπεδο του Σουλίου ο Παναχαϊκός συνέτριψε τον Σπάρτακο με 4-0 στο σκορ της αγωνιστικής και αναρριχήθηκε στην 3η προνομιούχο θέση.

*  Στο ενωσιακό γήπεδο <Ανδρέας Κάνιστρας> Περιβόλα και ΑΕΚ Πατρών κόλλησαν στην λευκή ισοπαλία (0-0), με φυσική συνέπεια αμφότερες να έχουν απώλεια δύο βαθμών.

* Η Αρόη ήταν η κερδισμένη αυτής της αγωνιστικής, αφού βάση προγράμματος αντιμετώπιζε τους Λύκους Διακοπτού, που ως γνωστόν έχουν αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.

*  Ο ΠΑΟΚ Πατρών ήταν αυτός που είχε για αυτή την αγωνιστική το καθιερωμένο ρεπό.

*  Η Δόξα Ελαιώνα είναι η μοναδική αήττητη ομάδα του πρωταθλήματος (9 νίκες, 1 ισοπαλία).

*  Η Δόξα Ελαιώνα είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει παραβιαστεί η εστία της, με τον Μάνουελ Ντόϊ να κρατάει το μηδέν παθητικό για 900΄.

*  Χατ τρικ από τον Περικλή Παπαδόπουλο (Άνω Καστρίτσι) στο ντεμπούτο του με την νέα του ομάδα.

*  Ζευγάρι τερμάτων από τον Θεμιστοκλή Σπανό (Παναχαϊκός).

*  Για 3ο συνεχόμενο παιχνίδι σκόραρε ο Ανδρέας Καρδάρας (Άνω Καστρίτσι).

*  Πρώτα γκολ στο φετινό πρωτάθλημα για τους Θεμιστοκλή Σπανό και Βασίλη Νικολόπουλο (Παναχαϊκός).

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ