Η στατιστική της Γ΄ Ε.Π.Σ.Α. Β΄ ΟΜΙΛΟΣ (12η αγωνιστική)

 

*  9 τέρματα (7 γηπεδούχοι, 2 φιλοξενούμενοι) επιτεύχτηκαν σε αυτή την 12η αγωνιστική κάτι που σημαίνει ότι σημειώθηκαν 1,80 μ.ο. ανά παιχνίδι και συνολικά φθάσαμε τα 169 (92 γηπεδούχοι, 77 φιλοξενούμενοι) στο πρωτάθλημα (2,86) μ.ο.

*  1 νίκη γηπεδούχων, 3 φιλοξενούμενων και 1 ισοπαλία ήταν ο απολογισμός αυτής της 12ης αγωνιστικής στον Β΄  Όμιλο της Γ΄ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ.Α.

*  Στο γήπεδο του Δημητρόπουλου η Δόξα Ελαιώνα συνεχίζοντας την αήττητη πορεία της απέσπασε λευκή ισοπαλία (0-0) από τον Κεραυνό Σελιανιτίκων και εξακολουθεί να απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής.

*  Στο ενωσιακό γήπεδο <Ανδρέας Κάνιστρας> η ΑΕΚ Πατρών πέτυχε σπουδαία εκτός νίκη με σκορ 2-1 επί της Προοδευτικής Πατρών και μοιράζεται πλέον την 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

*  Στο γήπεδο της Αγυιάς η Περιβόλα με τον Νίκο Γιαννόπουλο πλέον στον πάγκο της, επέστρεψε στις νίκες αλλά και στην προνομιούχο τριάδα, αφού επικράτησε του Σπάρτακου με σκορ 2-0.

*  Στο ενωσιακό γήπεδο <Ανδρέας Κάνιστρας> στο ντέρμπι των ουραγών η Αρόη επικράτησε του ΠΑΟΚ Πατρών με σκορ 1-0, φθάνοντας έτσι στην 1η της φετινή νίκη.

*  Ο Παναχαϊκός ήταν ο κερδισμένος αυτής της αγωνιστικής, αφού βάση προγράμματος αντιμετώπιζε τους Λύκους Διακοπτού, που ως γνωστόν έχουν αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.

*  Το Άνω Καστρίτσι ήταν αυτό που είχε για αυτή την αγωνιστική το καθιερωμένο ρεπό.

*  Η Δόξα Ελαιώνα είναι η μοναδική αήττητη ομάδα του πρωταθλήματος (9 νίκες, 2 ισοπαλίες).

*  Πρώτη ν΄πικη στο φετινό π-ρωτάθλημα για την Αρόη.

*  Η Δόξα Ελαιώνα είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει παραβιαστεί η εστία της, με τον Μάνουελ Ντόϊ να κρατάει το μηδέν παθητικό για 990΄.

*  Ζευγάρι τερμάτων από τον Ανδρέα Σκανδάλη (ΑΕΚ Πατρών).

*  Πρώτο γκολ στο φετινό πρωτάθλημα για τον Αντώνη Ορούτσι (Αρόη).

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ