Η στατιστική της Γ΄ Ε.Π.Σ.Α. Β΄ ΟΜΙΛΟΣ (15η αγωνιστική)

*  9 τέρματα (1 γηπεδούχοι, 8 φιλοξενούμενοι) επιτεύχτηκαν σε αυτή την λειψή 15η αγωνιστική κάτι που σημαίνει ότι σημειώθηκαν 3,00 μ.ο. ανά παιχνίδι και συνολικά φθάσαμε τα 211 (108 γηπεδούχοι, 103 φιλοξενούμενοι) στο πρωτάθλημα (2,89) μ.ο.

*  3 νίκες γηπεδούχων ήταν ο απολογισμός αυτής της 15ης αγωνιστικής στον Β΄  Όμιλο της Γ΄ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ.Α. αφού ισοπαλία δεν εμφανίστηκε ούτε για δείγμα για 3η συνεχόμενη αγωνιστική.

*  Στο ενωσιακό γήπεδο <Ανδρέας Κάνιστρας> η πρωτοπόρος και αήττητη Δόξα Ελαιώνα επικράτησε του ουραγού ΠΑΟΚ Πατρών με σκορ 3-0 και πολύ δύσκολα θα χάσει την πρώτη θέση.

*  Στο ενωσιακό γήπεδο <Ανδρέας Κάνιστρας> ο Παναχαϊκός επιβλήθηκε της Περιβόλας με σκορ 2-1 και σκαρφάλωσε στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

*  Στο γήπεδο του Ρίου αναβλήθηκε η αναμέτρηση ανάμεσα στην ΑΕΚ Πατρών και το Άνω Καστρίτσι, λόγω ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου.

*  Στο ενωσιακό γήπεδο <Ανδρέας Κάνιστρας> αναβλήθηκε η αναμέτρηση ανάμεσα στην Προοδευτική Πατρών και την Αρόη, λόγω ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου.

*  Ο Κεραυνός Σελιανιτίκων ήταν ο κερδισμένος αυτής της αγωνιστικής, αφού βάση προγράμματος αντιμετώπιζε τους Λύκους Διακοπτού, που ως γνωστόν έχουν αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.

*  Ο Σπάρτακος ήταν αυτός που είχε για αυτή την αγωνιστική το καθιερωμένο ρεπό.

*  Η Δόξα Ελαιώνα είναι η μοναδική αήττητη ομάδα του πρωταθλήματος (11 νίκες, 2 ισοπαλίες).

*  Ο Σπάρτακος είναι η μοναδική ομάδα χωρίς ισοπαλία στο φετινό πρωτάθλημα.

*  Η Δόξα Ελαιώνα είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει παραβιαστεί η εστία της, με τον Μάνουελ Ντόϊ να κρατάει το μηδέν παθητικό για 1170΄.

*   Για 2ο συνεχόμενο παιχνίδι σκόραρε οι Διονύσης Βεργίνης, Σωτήρης Πουλής (Παναχαϊκός) και Θανάσης Μπούρδος (Περιβόλα).

*  Πρώτο γκολ στο φετινό πρωτάθλημα για τον Δημήτρη Κοσκινά (Δόξα Ελαιώνα).

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ