Η στατιστική της Γ΄ Ε.Π.Σ.Α. Β΄ ΟΜΙΛΟΣ (16η αγωνιστική)

 

*  16 τέρματα (2 γηπεδούχοι, 14 φιλοξενούμενοι) επιτεύχτηκαν σε αυτή την 16η αγωνιστική κάτι που σημαίνει ότι σημειώθηκαν 3,20 μ.ο. ανά παιχνίδι και συνολικά φθάσαμε τα 238 (117 γηπεδούχοι, 121 φιλοξενούμενοι) στο πρωτάθλημα (3,05) μ.ο.

*  1 νίκη γηπεδούχων και 4 φιλοξενούμενων ήταν ο απολογισμός αυτής της 16ης αγωνιστικής στον Β΄  Όμιλο της Γ΄ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ.Α. αφού ισοπαλία δεν εμφανίστηκε ούτε για δείγμα για 4η συνεχόμενη αγωνιστική.

*  Στο γήπεδο της Αγυιάς η πρωτοπόρος και αήττητη Δόξα Ελαιώνα επικράτησε του Σπάρτακου με σκορ 5-0 και πολύ δύσκολα θα χάσει την πρώτη θέση.

*  Στο γήπεδο του Δημητρόπουλου ο Κεραυνός Σελιανιτίκων πέτυχε μεγάλης βαθμολογικής σημασίας νίκη, αφού επικράτησε του Παναχαϊκού με σκορ 2-1 και ευελπιστεί ότι μπορεί να πλασαριστεί στην προνομιούχο τριάδα.

*  Στο ενωσιακό γήπεδο <Ανδρέας Κάνιστρας> η Περιβόλα είχε εύκολο έργο όπως τελικά αποδείχτηκε, αφού επικράτησε της Προοδευτικής Πατρών με σκορ 3-0 και βρίσκεται και αυτή σε απόσταση αναπνοής από την προνομιούχο τριάδα.

*  Στο γήπεδο της Αγυιάς η ΑΕΚ Πατρών επέστρεψε στις νίκες, αφού επιβλήθηκε του ουραγού ΠΑΟΚ Πατρών με σκορ 2-0 και πολύ δύσκολα θα μείνει εκτός πλέϊ – οφ.

*  Το Άνω Καστρίτσι ήταν το κερδισμένο αυτής της αγωνιστικής, αφού βάση προγράμματος αντιμετώπιζε τους Λύκους Διακοπτού, που ως γνωστόν έχουν αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.

*  Η Δόξα Ελαιώνα είναι η μοναδική αήττητη ομάδα του πρωταθλήματος (13 νίκες, 2 ισοπαλίες).

*  Ο Σπάρτακος είναι η μοναδική ομάδα χωρίς ισοπαλία στο φετινό πρωτάθλημα.

*  Για 3ο συνεχόμενο παιχνίδι σκόραρε ο Διονύσης Βεργίνης (Παναχαϊκός).

*  Για 2ο συνεχόμενο παιχνίδι σκόραραν οι Δημήτρης Παπαδιονυσίου και Παναγιώτης Κουνάβης (Δόξα Ελαιώνα).

*  Ζευγάρι τερμάτων από τους Γιάννη Καραμάνο (Κεραυνός Σελιανιτίκων) και Αντώνη Μπάλα (ΑΕΚ Πατρών).

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ