Η στατιστική της Γ΄ Ε.Π.Σ.Α. (18η αγωνιστική)

* 26 τέρματα επιτεύχτηκαν σε αυτή την 18η αγωνιστική κάτι που σημαίνει ότι σημειώθηκαν 3,71 μ.ο. ανά παιχνίδι και συνολικά φθάσαμε τα 414 στο πρωτάθλημα (3,29) μ.ο.

*  3 νίκες γηπεδούχων, 3 φιλοξενούμενων και 1 ισοπαλία ήταν ο απολογισμός αυτής της 18ης αγωνιστικής.

*  Η πρωτοπόρος Φλόγα Ροδιάς γνώρισε την ήττα με σκορ 1-0 από τον εκπληκτικό Άρη Κουνινάς, ο οποίος την κέρδισε στο γήπεδο του Δημητρόπουλου με σκορ 1-0, με τον τελευταίο να βρίσκεται πλέον στο -3 από την προνομιούχο πεντάδα.

*  Η Ζήρια/ΤΑΔ ’93 είχε εύκολο έργο όπως αποδείχτηκε απέναντι στον Κεραυνό Σελιανιτίκων, τον οποίο κέρδισε με σκορ 5-0 και μείωσε στο -4 την απόσταση από την κορυφή.

*  Στο γήπεδο του Δημητρόπουλου η Φλόγα Κάτω Καστριτσίου πέτυχε ευρεία νίκη με σκορ 4-1 σε βάρος του νεανικού Εθνικού Αιγίου και διατηρήθηκε έτσι στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

*  Στο γήπεδο της Αβύθου ο Κεραυνός 2016 επικράτησε του Α.Ο. Αβύθου με σκορ 2-0 και παρέμεινε έτσι στη 4η θέση της βαθμολογίας.

*  Στο Σκεπαστό στο πιο σημαντικό παιχνίδι της αγωνιστικής η τοπική ομάδα και η Αναγέννηση /Αίας αναδείχτηκαν ισόπαλοι με σκορ 2-2 και τα πάντα παραμένουν ανοιχτά για τρείς ομάδες, στην διεκδίκηση της 5ης θέσης.

*  Στο γήπεδο του Προαστίου το Άνω Καστρίτσι συνέτριψε τον Προζυμούλη Λύκοι Διακοπτού με σκορ 5-1, αλλά εξακολουθεί να βρίσκεται μακριά από τις θέσεις ανόδου.

*  Η Θύελλα Αιγείρας ήταν η κερδισμένη αυτής της αγωνιστικής, αφού βάση προγράμματος είχε για αντίπαλο τον Δαφνών, ο οποίος ως γνωστόν αποχώρησε από το πρωτάθλημα.

*  Φλόγα Ροδιάς μετά από 14 παιχνίδια αήττητη (13 νίκες, 1 ισοπαλία).

*  Πρώτη ήττα για τον Α.Ο. Αβύθου μετά από 5 παιχνίδια αήττητος (3 νίκες, 2 ισοπαλίες)

*  6 συνεχόμενες ήττες συμπλήρωσε ο Κεραυνός Σελιανιτίκων.

*  Πρώτη ήττα για τον Κεραυνό 2016 μετά από 6 συνεχόμενες νίκες.

*  Χατ τρικ από τον Σταύρο Αθανασόπουλο (Άνω Καστρίτσι), που είναι γενικά το 7ο συνολικά στο φετινό πρωτάθλημα.

*  Ζευγάρι τερμάτων για τον Κώστα Πίττα (Φλόγα Κάτω Καστριτσίου).

*  Για 4ο συνεχόμενο παιχνίδι σκόραρε ο Αρντίτ Μουκάϊ (Άρης Κουνινάς).

*  Για 3ο συνεχόμενο παιχνίδι σκόραραν οι Άγγελος Μπαμπίλης, Ηλίας Λαλιώτης (Ζήρια/ΤΑΔ’93),

*  Για 2ο συνεχόμενο παιχνίδι σκόραρε ο Χρήστος Τσέντζος (Αναγέννηση /Αίας)

*  Πρώτα γκολ στο φετινό πρωτάθλημα για τους Δημήτρη Αντεριώτη (Εθνικός Αιγίου),Θανάση Μπούρδο (Ζήρια/ΤΑΔ’93), Γιώργο Τζουρά (Προζυμούλης Λύκοι Διακοπτού),Γιώργο Μιχαλόπουλο (Φλόγα Κάτω Καστριτσίου).

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ