Η στατιστική της Γ΄ Ε.Π.Σ.Α. (19η αγωνιστική)

* 21 τέρματα επιτεύχτηκαν σε αυτή την 19η αγωνιστική κάτι που σημαίνει ότι σημειώθηκαν 3,00 μ.ο. ανά παιχνίδι και συνολικά φθάσαμε τα 435 στο πρωτάθλημα (3,27) μ.ο.

*  5 νίκες γηπεδούχων και 2 φιλοξενούμενων ήταν ο απολογισμός αυτής της 19ης αγωνιστικής, αφού ισοπαλία δεν εμφανίστηκε ούτε για δείγμα.

*  Η πρωτοπόρος Φλόγα Ροδιάς κέρδισε στην έδρα της την Θύελλα Αιγείρας με σκορ 1-0, ύστερα μάλιστα από ανατροπή και εξακολουθεί να βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

*  Στον Άγιο Βασίλειο στο «Θόδωρος Χρυσανθόπουλος» ο Κεραυνός 2016 επικράτησε του Κεραυνού Σελιανιτίκων με σκορ 3-0 και παρέμεινε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

*  Στο γήπεδο του Προαστίου η Φλόγα Κάτω Καστριτσίου είχε εύκολο έργο όπως αποδείχτηκε απέναντι στο Άνω Καστρίτσι, το οποίο κέρδισε με σκορ 3-0 και βρίσκεται πάντα στην 4η θέση της βαθμολογίας.

*  Στο Σκεπαστό στο πιο σημαντικό παιχνίδι της αγωνιστικής η τοπική ομάδα επικράτησε του Άρη Κουνινάς με σκορ 1-0 και διατήρησε την διαφορά στο +4 στην μάχη της 5ης προνομιούχου θέσης.

*  Στο γήπεδο της Αβύθου η Αναγέννηση /Αίας επιβλήθηκε του νεανικού Εθνικού Αιγίου με σκορ 2-0 και συνεχίζει να κάνει αγώνα δρόμου, προκειμένου να προλάβει την 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

*  Στο γήπεδο των Νικολείκων ο Α.Ο. Αβύθου επικράτησε του Προζυμούλη Λύκοι Διακοπτού με σκορ 5-1, αλλά εξακολουθεί να βρίσκεται μακριά από τις θέσεις ανόδου.

*  Η Ζήρια/ΤΑΔ ’93 ήταν η κερδισμένη αυτής της αγωνιστικής, αφού βάση προγράμματος είχε για αντίπαλο τον Δαφνών, ο οποίος ως γνωστόν αποχώρησε από το πρωτάθλημα.

*  Πρώτη ήττα για τον Άρη Κουνινάς μετά από 4 συνεχόμενες νίκες.

*  7 συνεχόμενες ήττες συμπλήρωσε ο Κεραυνός Σελιανιτίκων και 5 ο Προζυμούλης Λύκοι Διακοπτού .

*  Χατ τρικ από τον Κώστα Πίττα (Φλόγα Κάτω Καστριτσίου), που είναι γενικά το 8ο συνολικά στο φετινό πρωτάθλημα.

*  Ζευγάρι τερμάτων για τον Γιάννη Παπουτσή (Α.Ο. Αβύθου).

*  Για 3ο συνεχόμενο παιχνίδι σκόραρε ο Χρήστος Τσέντζος (Αναγέννηση /Αίας).

*  Για 2ο συνεχόμενο παιχνίδι σκόραρε ο Κώστας Πίττας (Φλόγα Κάτω Καστριτσίου)

*  Πρώτα γκολ στο φετινό πρωτάθλημα για τους Γιάννη Παπουτσή, Φίλιππα Μπουρή (Α.Ο. Αβύθου), Λουλάϊ (Προζυμούλης Λύκοι Διακοπτού).

.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ