Η στατιστική της Γ΄ Ε.Π.Σ.Α. Β΄ ΟΜΙΛΟΣ (19η αγωνιστική)

*  18 τέρματα (12 γηπεδούχοι, 6 φιλοξενούμενοι) επιτεύχτηκαν σε αυτή την 19η αγωνιστική κάτι που σημαίνει ότι σημειώθηκαν 3,60 μ.ο. ανά παιχνίδι και συνολικά φθάσαμε τα 277 (141 γηπεδούχοι, 136 φιλοξενούμενοι) στο πρωτάθλημα (2,91) μ.ο.

*  4 νίκες γηπεδούχων και 1 φιλοξενούμενων ήταν ο απολογισμός αυτής της 19ης αγωνιστικής στον Β΄  Όμιλο της Γ΄ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ.Α. αφού ισοπαλία δεν εμφανίστηκε ούτε για δείγμα.

*  Στο γήπεδο του Ρίου η Αρόη στην μεγαλύτερη έκπληξη μέχρι στιγμής του φετινού πρωταθλήματος επιβλήθηκε της πρωτοπόρου Δόξας Ελαιώνα με σκορ 1-0 και την υποχρέωσε στην 1η της φετινή ήττα.

*  Στο γήπεδο του Ρίου το Άνω Καστριτσί έκαμψε την σθεναρή αντίσταση του Παναχαϊκού με σκορ 2-0 και διατηρήθηκε στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

*  Στο γήπεδο της Ζήριας ο Κεραυνός Σελιανιτίκων εντυπωσιακός για μία ακόμη φορά επιβλήθηκε της Προοδευτικής Πατρών με σκορ 5-1 και παρέμεινε στην προνομιούχο τριάδα.

*  Στο γήπεδο της Αγυιάς ο ουραγός ΠΑΟΚ Πατρών κέρδισε με σκορ 4-2 τον Σπάρτακο, φθάνοντας έτσι στην 1η του φετινή νίκη.

*  Η ΑΕΚ Πατρών ήταν η κερδισμένη αυτής της αγωνιστικής, αφού βάση προγράμματος αντιμετώπιζε τους Λύκους Διακοπτού, που ως γνωστόν έχουν αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.

*  Ρεπό για αυτή την αγωνιστική είχε η Περιβόλα.

*  Πρώτη φετινή ήττα για την Δόξα Ελαιώνα μετά από 16 αγώνες (14 νίκες, 2 ισοπαλίες).

*  Πρώτη νίκη για τον ΠΑΟΚ Πατρών στο φετινό πρωτάθλημα.

*  Για 2ο συνεχόμενο παιχνίδι σκόραραν οι Ανδρέας Κολοκυθάς (Κεραυνός Σελιανιτίκων) και Γιώργος Μπαρούνης (Προοδευτική Πατρών).

*  Ζευγάρι τερμάτων από τους Γιάννη Καραμάνο και Σπύρο Γεωργακόπουλο (Κεραυνός Σελιανιτίκων), Νίκο Κατεφίδη (ΠΑΟΚ Πατρών).

*  Πρώτα γκολ στο φετινό πρωτάθλημα για τους Ευγένιο Πέττα και Ανδρέα Γκίνη (ΠΑΟΚ Πατρών).

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ