Η στατιστική της Γ΄ Ε.Π.Σ.Α. (20η αγωνιστική)

* 26 τέρματα επιτεύχτηκαν σε αυτή την 20η αγωνιστική κάτι που σημαίνει ότι σημειώθηκαν 3,71 μ.ο. ανά παιχνίδι και συνολικά φθάσαμε τα 461 στο πρωτάθλημα (3,29) μ.ο.

*  1 νίκη γηπεδούχων !!! 2 φιλοξενούμενων και 4 ισοπαλίες ήταν ο απολογισμός αυτής της 20ης αγωνιστικής.

*  Η πρωτοπόρος Φλόγα Ροδιάς έμεινε όρθια στη Ζήρια, αφού απέσπασε ισοπαλία από την τοπική ομάδα στο μεγάλο ντέρμπι κορυφής και διατηρήθηκε έτσι στο +4. 6 στροφές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος.

*  Στο γήπεδο των Νικολεΐκων ο Κεραυνός 2016 άστραψε και βρόντηξε στην κυριολεξία απέναντι στον ατυχή Προζυμούλη Λύκοι Διακοπτού, τον οποίο τον φιλοδώρησε με μία ξεγυρισμένη επτάρα (7-0).

*  Στο γήπεδο της Αβύθου ο Α.Ο. Αβύθου στάθηκε ανυπέρβλητο εμπόδιο για την Φλόγα Κάτω Καστριτσίου, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες με σκορ 1-1 και τους φιλοξενούμενους να υποχωρούν στην 4η θέση της βαθμολογίας.

*  Στην Αιγείρα η τοπική Θύελλα σε ένα πολύ μέτριο παιχνίδι παραχώρησε λευκή ισοπαλία (0-0) με αντίπαλο το Σκεπαστό, που πλέον διατηρεί το +4 στην 5η προνομιούχο θέση.

*  Στο πιο συναρπαστικό παιχνίδι της αγωνιστικής που διεξήχθη στο γήπεδο του Ρίου, Άνω Κστρίτσι και Αναγέννηση /Αίας αναδείχτηκαν ισόπαλοι με το εγγλέζικο σκορ 3-3.

*  Στο γήπεδο του Δημητρόπουλου ο Άρης Κουνινάς είχε εύκολο έργο όπως αποδείχτηκε και επικράτησε του νεανικού Εθνικού Αιγίου με σκορ 3-1, που κατά σύμπτωση είχε κερδίσει με το ίδιο σκορ και στον Α΄ γύρο.

*  Ο Κεραυνός Σελιανιτίκων ήταν ο κερδισμένος αυτής της αγωνιστικής, αφού βάση προγράμματος είχε για αντίπαλο τον Δαφνών, ο οποίος ως γνωστόν αποχώρησε από το πρωτάθλημα.

*  Πρώτη ισοπαλία για την Ζήρια/ΤΑΔ’93 στο φετινό πρωτάθλημα.

*  Πρώτη εκτός έδρας ισοπαλία για την Φλόγα Ροδιάς.

*  Πλέον μόνο ο Άρης Κουνινάς δεν γνωρίζει τι εστί ισοπαλία για φέτος.

*  6 συνεχόμενες ήττες συμπλήρωσε ο Προζυμούλης Λύκοι Διακοπτού .

*  Χατ τρικ από τον Μιχάλη Γιάχα (Κεραυνός 2016), που είναι γενικά το 9ο συνολικά στο φετινό πρωτάθλημα.

*  Για 4ο συνεχόμενο παιχνίδι σκόραρε ο Χρήστος Τσέντζος (Αναγέννηση /Αίας).

*  Για 3ο συνεχόμενο παιχνίδι σκόραρε ο Κώστας Πίττας (Φλόγα Κάτω Καστριτσίου).

*  Για 2ο συνεχόμενο παιχνίδι σκόραραν οι Βασίλης Παρίσσης (Φλόγα Ροδιάς), Σωτήρης Αγγελάκης (Α.Ο. Αβύθου) και Μιχάλης Γιάχα (Κεραυνός 2016).

*  Πρώτα γκολ στο φετινό πρωτάθλημα για τους Γιώργο Βαγενά (Εθνικός Αιγίου), Νίκο Κορδωτό (Ζήρια/ΤΑΔ’93), Χρήστο Λάμμα (Αναγέννηση /Αίας), Θανάση Μέρμελα (Άνω Καστρίτσι).

.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ