Η στατιστική της Γ΄ Ε.Π.Σ.Α. Β΄ ΟΜΙΛΟΣ (20η αγωνιστική)

 

*  17 τέρματα (11 γηπεδούχοι, 6 φιλοξενούμενοι) επιτεύχτηκαν σε αυτή την 20η αγωνιστική κάτι που σημαίνει ότι σημειώθηκαν 3,40 μ.ο. ανά παιχνίδι και συνολικά φθάσαμε τα 294 (150 γηπεδούχοι, 144 φιλοξενούμενοι) στο πρωτάθλημα (3,09) μ.ο.

*  4 νίκες γηπεδούχων και 1 ισοπαλία ήταν ο απολογισμός αυτής της 20ης αγωνιστικής στον Β΄  Όμιλο της Γ΄ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ.Α.

*  Στο γήπεδο της Ροδιάς η πρωτοπόρος Δόξας Ελαιώνα παραχώρησε λευκή ισοπαλία (0-0) στον Παναχαϊκό, αλλά αυτό δεν την εμπόδισε να στεφτεί πρωταθλήτρια και μαθηματικά δύο στροφές πριν το φινάλε.

*  Στο ενωσιακό γήπεδο <Ανδρέας Κάνιστρας> η Περιβόλα επέστρεψε στις νίκες, αφού επικράτησε του Άνω Καστριτσίου με σκορ 2-0 και ευελπιστεί να προλάβει με συνδυασμό αποτελεσμάτων την προνομιούχο τριάδα.

*  Στο γήπεδο της Ζήριας ο Κεραυνός Σελιανιτίκων εντυπωσιακός για μία ακόμη φορά επιβλήθηκε του ΠΑΟΚ Πατρών Προοδευτικής Πατρών με σκορ 5-1 και χρειάζεται έναν μόλις βαθμό για να πάρει το εισιτήριο ανόδου.

*  Στο γήπεδο της Αγυιάς η Αρόη συνέτριψε με σκορ 5-1 και την ΑΕΚ Πατρών και μπορεί πλέον με προϋποθέσεις να μπει στα μπαράζ ανόδου.

*  Ο Σπάρτακος ήταν ο κερδισμένος αυτής της αγωνιστικής, αφού βάση προγράμματος αντιμετώπιζε τους Λύκους Διακοπτού, που ως γνωστόν έχουν αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.

*  Ρεπό για αυτή την αγωνιστική είχε η Προοοδευτική Πατρών.

* Πρώτη εκτός έδρας νίκη για την Αρόη στο φετινό πρωτάθλημα.

*  Για 3ο συνεχόμενο παιχνίδι σκόραρε ο Ανδρέας Κολοκυθάς (Κεραυνός Σελιανιτίκων).

*  Χατ τρίκ από τον Γιώργο Ζαφειρόπουλο (Αρόη), που είναι το 4ο συνολικά στο φετινό πρωτάθλημα.

*  Για 2ο συνεχόμενο παιχνίδι σκόραραν οι Θανάσης Μπούρδος (Περιβόλα) και  Αντώνης Σαββόπουλος (Αρόη).

*  Ζευγάρι τερμάτων από τον Σπύρο Σωτηρόπουλο (Κεραυνός Σελιανιτίκων).

*  Πρώτο γκολ στο φετινό πρωτάθλημα για τον Δημήτρη Κουτούγκο (Περιβόλα).

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ