Η στατιστική της Γ΄ Ε.Π.Σ.Α. (22η αγωνιστική)

* 24 τέρματα επιτεύχτηκαν σε αυτή την 22η αγωνιστική κάτι που σημαίνει ότι σημειώθηκαν 3,43 μ.ο. ανά παιχνίδι και συνολικά φθάσαμε τα 518 στο πρωτάθλημα (3,36) μ.ο.

*  2 νίκες γηπεδούχων και 5 φιλοξενούμενων ήταν ο απολογισμός αυτής της 22ης αγωνιστικής, ενώ ισοπαλία δεν εμφανίστηκε ούτε για δείγμα, για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική.

*  Στη Ζήρια η τοπική ομάδα κέρδισε με σκορ 4-0 τον νεανικό Εθνικό Αιγίου και έγινε έτσι η 2η ομάδα χρονικά που του χρόνου θα αγωνίζεται στην ανώτερη κατηγορία.

*  Στο Καστρίτσι ο Κεραυνός 2016 ξεπέρασε και τον εκτός έδρας σκόπελο της Φλόγας Κάτω Καστριτσίου με σκορ 2-0 και θέλει μόλις 2 βαθμούς για να εξασφαλίσει και μαθηματικά το τρίτο εισιτήριο ανόδου.

*  Στο γήπεδο του Δημητρόπουλου το Σκεπαστό επικράτησε του Κεραυνού Σελιανιτίκων με σκορ 2-0 και παρέμεινε εκ νέου στην 5η προνομιούχο θέση.

*  Στο γήπεδο του Δημητρόπουλου η η Αναγέννηση /Αίας αφού έκανε τα εύκολα δύσκολα, τελικά επικράτησε του Προζυμούλη Λύκοι Διακοπτού με σκορ 3-2 και εξακολουθεί να βρίσκεται στο -1 από την 5η θέση.

*  Στο γήπεδο της Αβύθου ο Άρης Κουνινάς επικράτησε του Α.Ο. Αβύθου με το ευρύ σκορ 4-1 και απέχει και αυτός πλέον έναν μόλις βαθμό από την προνομιούχο πεντάδα.

*  Στην Αιγείρα η τοπική Θύελλα ξεπέρασε με χαρακτηριστική ευκολία και το εμπόδιο του Άνω Καστριτσίου με σκορ 3-0 και κάνει αγώνα δρόμου προκειμένου να προλάβει το τρένο της ανόδου.

*  Η πρωτοπόρος Φλόγα Ροδιάς ήταν η κερδισμένη αυτής της αγωνιστικής, αφού βάση προγράμματος είχε για αντίπαλο τον Δαφνών, ο οποίος ως γνωστόν αποχώρησε από το πρωτάθλημα.

*  Ο Άρης Κουνινάς δεν γνωρίζει τι εστί ισοπαλία για φέτος.

*  8 συνεχόμενες ήττες συμπλήρωσε ο Προζυμούλης Λύκοι Διακοπτού .

*  Χατ τρικ από τον Άγγελο Μπαμπίλη (Ζήρια/ΤΑΔ’93), που είναι το 11ο συνολικά στο φετινό πρωτάθλημα.

*  Για 6ο συνεχόμενο παιχνίδι σκόραρε ο Χρήστος Τσέντζος (Αναγέννηση /Αίας).

*  Για 2ο συνεχόμενο παιχνίδι σκόραραν οι Λεωνίδας Γκούτσε (Άρης Κουνινάς), Μάνος Κερτεζίτης (Προζυμούλης Λύκοι Διακοπτού), Άντριαν Μάρκου (Θύελλα Αιγείρας), Παναγιώτης Σκούτας (Αναγέννηση/Αίας) και Μάκης Βραχλιώτης (Σκεπαστό)

*  Πρώτο γκολ στο φετινό πρωτάθλημα για τον Γιώργο Σωτηρόπουλο (Α.Ο. Αβύθου).

.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ