Η στατιστική της Γ΄ Ε.Π.Σ.Α. Β΄ ΟΜΙΛΟΣ (22η αγωνιστική)

* 19 τέρματα (6 γηπεδούχοι, 13 φιλοξενούμενοι) επιτεύχτηκαν σε αυτή την 22η αγωνιστική κάτι που σημαίνει ότι σημειώθηκαν 3,80 μ.ο. ανά παιχνίδι και συνολικά φθάσαμε τα 333 (172 γηπεδούχοι, 161 φιλοξενούμενοι) στο πρωτάθλημα (3,03) μ.ο.
* 1 νίκη γηπεδούχων, 3 φιλοξενούμενων και 1 ισοπαλία ήταν ο απολογισμός αυτής της 22ης αγωνιστικής στον Β΄ Όμιλο της Γ΄ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ.Α.
* Στο ενωσιακό γήπεδο <Ανδρέας Κάνιστρας> η πρωταθλήτρια Δόξα Ελαιώνα επικράτησε της Προοδευτικής Πατρών με σκορ 3-0, κλείνοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο την φετινή σεζόν.
* Στο γήπεδο της Ζήριας ο Κεραυνός Σελιανιτίκων και το Άνω Καστρίτσι μοιράστηκαν γκολ, βαθμούς και εντυπώσεις με τελικό σκορ 1-1 και έτσι οι δύο τους χέρι – χέρι, πήραν τα δύο εναπομείναντα εισιτήρια ανόδου.
* Στο γήπεδο του Σουλίου ο Παναχαϊκός πέτυχε ευρεία νίκη με σκορ 4-2 επί του Σπάρτακου και θα διεκδικήσει μέσω μπαράζ την άνοδό του στην ανώτερη κατηγορία.
* Στο ενωσιακό γήπεδο <Ανδρέας Κάνιστρας> η ΑΕΚ Πατρών επιβλήθηκε της Περιβόλας με σκορ 3-2 και έτσι οι δύο αυτές ομάδες θα ανανεώσουν για φέτος τα ραντεβού τους μέσω των μπαράζ ανόδου.
* Η Αρόη ήταν η κερδισμένη αυτής της αγωνιστικής, αφού βάση προγράμματος αντιμετώπιζε τους Λύκους Διακοπτού, που ως γνωστόν έχουν αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.
* Ρεπό για αυτή την αγωνιστική είχε ο ΠΑΟΚ Πατρών.
* Για 2ο συνεχόμενο παιχνίδι σκόραραν οι Δημήτρης Παπαδιονυσίου (Δόξα Ελαιώνα) και Ανδρέας Καρδάρας (Άνω Καστρίτσι).
* Ζευγάρι τερμάτων από τους Τάσο Βλαχόπουλο (Παναχαϊκός) και Αντώνη Μπάλα (ΑΕΚ Πατρών).
* Πρώτα γκολ στο φετινό πρωτάθλημα για τους Τάσο Βλαχόπουλο (Παναχαϊκός), Κώστα Γραμματικόπουλο (Περιβόλα), Νίκο Καρακλά, Δημήτρη Κούτρα (Σπάρτακος).

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ