Η στατιστική της Γ΄ Ε.Π.Σ.Α. (23η αγωνιστική)

 

* 19 τέρματα επιτεύχτηκαν σε αυτή την 23η αγωνιστική κάτι που σημαίνει ότι σημειώθηκαν 2,71 μ.ο. ανά παιχνίδι και συνολικά φθάσαμε τα 537 στο πρωτάθλημα (3,33) μ.ο.

*  4 νίκες γηπεδούχων, 2 φιλοξενούμενων και 1 ισοπαλία ήταν ο απολογισμός αυτής της 23ης αγωνιστικής, 3 στροφές πριν το φινάλε του φετινού πρωταθλήματος.

*  Η πρωτοπόρος Φλόγα Ροδιάς γνώρισε την ήττα με σκορ 1-0 στον Άγιο Βασίλειο στο «Θόδωρος Χρυσανθόπουλος» από τον Κεραυνό 2016, με τον τελευταίο να παίρνει το 3ο κατά σειρά εισιτήριο ανόδου.

*  Στο ίδιο γήπεδο στο «Θόδωρος Χρυσανθόπουλος» η Ζήρια/ΤΑΔ’93 συνέτριψε με 5-2 στο σκορ της αγωνιστικής το Άνω Καστρίτσι και πλέον βρίσκεται στο -1 από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

*  Στο γήπεδο της Αβύθου η Αναγέννηση /Αίας παραχώρησε ισοπαλία με σκορ 1-1 στη Φλόγα Κάτω Καστριτσίου και πλέον βρίσκεται στο -3 από την προνομιούχο πεντάδα.

*  Στο γήπεδο του Δημητρόπουλου ο Άρης Κουνινάς επικράτησε του Προζυμούλη Λύκοι Διακοπτού με σκορ 3-1 και εξακολουθεί να βρίσκεται στο -1 από την 5η θέση.

*  Στην Αιγείρα η τοπική Θύελλα ξεπέρασε με αρκετή δυσκολία και το εμπόδιο του Α.Ο. Αβύθου με σκορ 1-0 και συνεχίζει να κάνει αγώνα δρόμου προκειμένου να προλάβει το τρένο της ανόδου.

*  Στο γήπεδο του Δημητρόπουλου στην κοινή έδρα των δύο ομάδων, ο Κεραυνός Σελιανιτίκων επικράτησε με σκορ 1-0 του νεανικού Εθνικού Αιγίου, φθάνοντας έτσι στην 5η φετινή νίκη του.

*  Το Σκεπαστό ήταν το κερδισμένο αυτής της αγωνιστικής, αφού βάση προγράμματος είχε για αντίπαλο τον Α.Ο. Δαφνών, ο οποίος ως γνωστόν έχει  αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.

*  Πρώτη νίκη μετά από 8 συνεχόμενες ήττες για τον Κεραυνό Σελιανιτίκων.

*  Πρώτη εντός έδρας ισοπαλία στο φετινό πρωτάθλημα για την Αναγέννηση /Αίαντας.

*  Ο Άρης Κουνινάς δεν γνωρίζει τι εστί ισοπαλία για φέτος.

*  9 συνεχόμενες ήττες συμπλήρωσε ο Προζυμούλης Λύκοι Διακοπτού .

*  Πενταρέ από τον Άγγελο Μπαμπίλη (Ζήρια/ΤΑΔ’93.

*  Για 7ο συνεχόμενο παιχνίδι σκόραρε ο Χρήστος Τσέντζος (Αναγέννηση /Αίας).

*  Για 3ο συνεχόμενο παιχνίδι σκόραρε ο Άγγελος Μπαμπίλης (Ζήρια/ΤΑΔ’93).

*  Για 2ο συνεχόμενο παιχνίδι σκόραραν οι Λεωνίδας Γκούτσε, Βασίλης Ροδόπουλος (Άρης Κουνινάς),

*  Πρώτα γκολ στο φετινό πρωτάθλημα για τους Δημήτρη Υφαντή (Θύελλα Αιγείρας), Φάνη Κωστόπουλο (Κεραυνός Σελιανιτίκων).

.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ