Η στατιστική της Γ΄ Ε.Π.Σ.Α. (24η αγωνιστική)

* 26 τέρματα επιτεύχτηκαν σε αυτή την 24η αγωνιστική κάτι που σημαίνει ότι σημειώθηκαν 3,71 μ.ο. ανά παιχνίδι και συνολικά φθάσαμε τα 563 στο πρωτάθλημα (3,35) μ.ο.

*  4 νίκες γηπεδούχων και 3 φιλοξενούμενων ήταν ο απολογισμός αυτής της 24ης αγωνιστικής, αφού ισοπαλία δεν εμφανίστηκε ούτε για δείγμα, 2 στροφές πριν το φινάλε του φετινού πρωταθλήματος.

*  Η πρωτοπόρος Φλόγα Ροδιάς επικράτησε στην έδρα της και του Σκεπαστού μες σκορ 2-0 και εξακολουθεί ν απολαμβάνει την μοναξιά του βαθμολογικού πίνακα.

*  Στο γήπεδο της Ζήριας η τοπική ομάδα συνέτριψε με 7-1 στο σκορ της αγωνιστικής τον Α.Ο. Αβύθου και βρίσκεται πάντα στο -1 από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

*  Στο Κάτω Καστρίτσι η τοπική Φλόγα έκαμψε την σθεναρή αντίσταση του Άρη Κουνινάς με σκορ 1-0 και πήρε έτσι το 4ο κατά σειρά εισιτήριο ανόδου.

*  Στο γήπεδο της Αβύθου η Αναγέννηση /Αίας επικράτησε του Κεραυνού 2016, με σκορ 3-1 ύστερα από ολική ανατροπή και βρέθηκε σε απόσταση αναπνοής από την προνομιούχο πεντάδα.

*  Στο γήπεδο των Νικολεΐκων η Θύελλα Αιγείρας ξεπέρασε με αρκετή ευκολία και το εμπόδιο του ουραγού του Προζυμούλη Λύκοι Διακοπτού με σκορ 3-0 και συνεχίζει να κάνει αγώνα δρόμου προκειμένου να προλάβει το τρένο της ανόδου.

*  Στο γήπεδο του Δημητρόπουλου ο Κεραυνός Σελιανιτίκων γνώρισε την ήττα στο 91΄ με σκορ 3-2 από το Άνω Καστρίτσι

*  Ο Εθνικός Αιγίου ήταν ο κερδισμένος αυτής της αγωνιστικής, αφού βάση προγράμματος είχε για αντίπαλο τον Α.Ο. Δαφνών, ο οποίος ως γνωστόν έχει  αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.

*  7 νίκες και 1 ισοπαλία έχει η Ζήρια/ΤΑΔ’93 στα 8 τελευταία της παιχνίδια.

*  Ο Άρης Κουνινάς δεν γνωρίζει τι εστί ισοπαλία για φέτος.

*  10 συνεχόμενες ήττες συμπλήρωσε ο Προζυμούλης Λύκοι Διακοπτού.

*  Καρέ από τον Ηλία Λαλιώτη (Ζήρια/ΤΑΔ’93).

*  Ζευγάρι τερμάτων από τους Νίκο Γεωργούλη (Θύελλα Αιγείρας), Άγγελο Μπαμπίλη (Ζήρια/ΤΑΔ’93), Χρήστο Τσέντζο (Αναγέννηση /Αίας).

*  Για 8ο !!! συνεχόμενο παιχνίδι σκόραρε ο Χρήστος Τσέντζος (Αναγέννηση /Αίας).

*  Για 3ο συνεχόμενο παιχνίδι σκόραρε ο Άγγελος Μπαμπίλης (Ζήρια/ΤΑΔ’93).

*  Για 2ο συνεχόμενο παιχνίδι σκόραραν οι Φάνης Κωστόπουλος (Κεραυνός Σελιανιτίκων), Π. Σπυρόπουλος (Άνω Καστρίτσι).

*  Πρώτα γκολ στο φετινό πρωτάθλημα για τους Βαμπάστ Νγκέλα (Ζήρια/ΤΑΔ’93), Γιάννη Αλεξίου (Α.Ο. Αβύθου).

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ