Η στατιστική της Γ΄ Ε.Π.Σ.Α. (25η αγωνιστική)

* 25 τέρματα επιτεύχτηκαν σε αυτή την 25η αγωνιστική κάτι που σημαίνει ότι σημειώθηκαν 3,57 μ.ο. ανά παιχνίδι και συνολικά φθάσαμε τα 588 στο πρωτάθλημα (3,36) μ.ο.

*  4 νίκες γηπεδούχων και 3 φιλοξενούμενων ήταν ο απολογισμός αυτής της 25ης αγωνιστικής, αφού ισοπαλία δεν εμφανίστηκε ούτε για δείγμα για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική, 1 στροφή πριν το φινάλε του φετινού πρωταθλήματος.

*  Η πρωτοπόρος Φλόγα Ροδιάς επικράτησε στο γήπεδο του Δημητρόπουλου και του νεανικού Εθνικού Αιγίου με σκορ 4-1 και εξακολουθεί να απολαμβάνει την μοναξιά του βαθμολογικού πίνακα.

*  Στο γήπεδο της Ζήριας η τοπική ομάδα επικράτησε με σκορ 4-1 του ουραγού Προζυμούλη Λύκοι Διακοπτού και βρίσκεται πάντα στο -1 από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

*  Στον Άγιο Βασίλειο στο «Θόδωρος Χρυσανθόπουλος» το Σκεπαστό πέτυχε την πιο μεγάλη νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα, αφού επικράτησε του Κεραυνού 2016 με σκορ 2-1, ύστερα μάλιστα από ολική ανατροπή και πολύ δύσκολα θα χάσει το 5ο εισιτήριο ανόδου.

*  Στο γήπεδο του Δημητρόπουλου η Αναγέννηση /Αίας έκαμψε την σθεναρή αντίσταση του Άρη Κουνινάς με σκορ 4-1, πολύ πιο δύσκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ και βρίσκεται πάντα σε απόσταση αναπνοής από την προνομιούχο πεντάδα.

*  Στο γήπεδο της Αιγείρας η τοπική Θύελλα επικράτησε με σκορ 1-0 της Φλόγας Κάτω Καστριτσίου και θέλει να εξαντλήσει όσες ελπίδες έχει για να προλάβει το τρένο της ανόδου ή ακόμη και τα μπαράζ.

*  Στο γήπεδο της Αβύθου ο Α.Ο. Αβύθου επικράτησε του Κεραυνού Σελιανιτίκων με σκορ 2-1, ύστερα από ολική ανατροπή στο 90΄ και επέστρεψε στις νίκες μετά από 4 συνεχόμενες ήττες.

*  Το Άνω Καστρίτσι ήταν το κερδισμένο αυτής της αγωνιστικής, αφού βάση προγράμματος είχε για αντίπαλο τον Α.Ο. Δαφνών, ο οποίος ως γνωστόν έχει  αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.

*  8 νίκες και 1 ισοπαλία έχει η Ζήρια/ΤΑΔ’93 στα 9 τελευταία της παιχνίδια.

*  5 συνεχόμενες νίκες συμπλήρωσε η Θύελλα Αιγείρας.

*  Ο Άρης Κουνινάς δεν γνωρίζει τι εστί ισοπαλία για φέτος.

*  11 συνεχόμενες ήττες συμπλήρωσε ο Προζυμούλης Λύκοι Διακοπτού.

*  Ζευγάρι τερμάτων από τους Γιώργο Κυρίκο (Φλόγα Ροδιάς), Ηλία Λαλιώτη  (Ζήρια/ΤΑΔ’93).

*  Για 9ο !!! συνεχόμενο παιχνίδι σκόραρε ο Χρήστος Τσέντζος (Αναγέννηση /Αίας).

*  Για 4ο συνεχόμενο παιχνίδι σκόραρε ο Άγγελος Μπαμπίλης (Ζήρια/ΤΑΔ’93).

*  Για 2ο συνεχόμενο παιχνίδι σκόραραν οι Βασίλης Σκέντζος(Αναγέννηση /Αίας), Γιώργος Κυρίκος (Φλόγα Ροδιάς).

*  Πρώτα γκολ στο φετινό πρωτάθλημα για τους Σπύρο Μερκούρη (Κεραυνός Σελιανιτίκων), Δημήτρη Γκόφα (Ζήρια/ΤΑΔ’93).

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ