Η στατιστική της Γ΄ Ε.Π.Σ.Α. Β΄ ΟΜΙΛΟΣ (5η αγωνιστική)

 

* 12 τέρματα (5 γηπεδούχοι, 7 φιλοξενούμενοι) επιτεύχτηκαν σε αυτή την 5η αγωνιστική κάτι που σημαίνει ότι σημειώθηκαν 2,40 μ.ο. ανά παιχνίδι και συνολικά φθάσαμε τα 68 (39 γηπεδούχοι, 29 φιλοξενούμενοι) στο πρωτάθλημα (2,72) μ.ο.

*  1 νίκη γηπεδούχων και 4 φιλοξενούμενων ήταν ο απολογισμός αυτής της 5ης αγωνιστικής, στον Β΄ Όμιλο Γ΄ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ.Α. αφού ισοπαλία δεν εμφανίστηκε ούτε για δείγμα.

*  Στο ενωσιακό γήπεδο <Ανδρέας Κάνιστρας> ο Παναχαϊκός επικράτησε της  Προοδευτική Πατρών στο μεγάλο ντέρμπι κορυφής με σκορ 1-0 και μοιράζεται την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

*  Στο γήπεδο της Αγυιάς η Περιβόλα έκαμψε την σθεναρή αντίσταση του ΠΑΟΚ Πατρών με σκορ 2-1 και βρέθηκε και αυτή στο διθέσιο καναπέ της κορυφής.

*  Στο γήπεδο της Αγυιάς η Δόξα Ελαιώνα ξεπέρασε και το εμπόδιο της ΑΕΚ Πατρών με σκορ 2-0 και αναρριχήθηκε στην 2η θέση της βαθμολογίας.

*  Στο γήπεδο της Ζήριας ο Κεραυνός Σελιανιτίκων δίνοντας δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι, αυτή τη φορά κέρδισε με χαρακτηριστική άνεση την Αρόη με σκορ 3-0 και βρέθηκε και αυτός στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

*  Στο γήπεδο της Αγυιάς το Άνω Καστρίτσι επιβλήθηκε πολύ πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ 2-1 του ουραγού Σπάρτακου και παρέμεινε στην ζώνη των πλέϊ – άουτ.

*  Οι Λύκοι Διακοπτού ήταν αυτοί που είχαν για αυτή την αγωνιστική το καθιερωμένο ρεπό.

*  Η Δόξα Ελαιώνα είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει παραβιαστεί η εστία της.

*  Ο Σπάρτακος και οι Λύκοι Διακοπτού είναι οι μοναδικές ομάδες του πρωταθλήματος χωρίς την παραμικρή βαθμολογική συγκομιδή.

*  Ζευγάρι τερμάτων από τους (Κεραυνός Σελιανιτίκων),

*  Για 3ο συνεχόμενο παιχνίδι σκόραρε ο Θανάσης Τσουμπός (Παναχαϊκός).

*  Για 2ο συνεχόμενο παιχνίδι σκόραραν οι Κώστας Μιχαλόπουλος (Δόξα Ελαιώνα), Σπύρος Σωτηρόπουλος (Κεραυνός Σελιανιτίκων), Ανδρέας Καρδάρας (Άνω Καστρίτσι) και Δημήτρης Καλομοίρης (Περιβόλα).

*  Πρώτα γκολ στο φετινό πρωτάθλημα για τους Σωκράτη Σκαρτσίλα (Κεραυνός Σελιανιτίκων), Εμμανουήλ Κατεφίδη (ΠΑΟΚ Πατρών), Άγγελο Αλιάϊ (Περιβόλα), Κώστα Νικολόπουλο (Σπάρτακος).

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ