Η στατιστική της Γ΄ Ε.Π.Σ.Α. Β΄ ΟΜΙΛΟΣ (7η αγωνιστική)

 

* 16 τέρματα (2 γηπεδούχοι, 14 φιλοξενούμενοι) επιτεύχτηκαν σε αυτή την 7η αγωνιστική κάτι που σημαίνει ότι σημειώθηκαν 4,00 μ.ο. ανά παιχνίδι και συνολικά φθάσαμε τα 102 (56 γηπεδούχοι, 46 φιλοξενούμενοι) στο πρωτάθλημα (3,00) μ.ο.

*  4 νίκες φιλοξενούμενων ήταν ο απολογισμός αυτής της 7ης αγωνιστικής, στον Β΄ Όμιλο Γ΄ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ.Α. αφού αναβλήθηκε η αναμέτρηση ανάμεσα στον Κεραυνό Σελιανιτίκων και την Περιβόλα.

*  Στο γήπεδο της Ροδιάς η Δόξα Ελαιώνα συνέτριψε τους ουραγούς Λύκους Διακοπτού με 7-0 στο σκορ όχι μόνο της αγωνιστικής, αλλά και του πρωταθλήματος  και αναρριχήθηκε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

*  Στο γήπεδο της Αγυιάς η Προοδευτική Πατρών με ολική ανατροπή επικράτησε του ΠΑΟΚ Πατρών με σκορ 2-1, φθάνοντας έτσι στην 4η φετινή της νίκη.

*  Στο ενωσιακό γήπεδο <Ανδρέας Κάνιστρας> το Άνω Καστρίτσι είχε εύκολο έργο όπως τελικά απεδείχθη, αφού επικράτησε της Αρόης με σκορ 2-0.

*  Στο γήπεδο της Αγυιάς η ΑΕΚ Πατρών επικράτησε του αδύναμου Σπάρτακου

με σκορ 3-1 και εδραιώθηκε για τα καλά στην ζώνη των πλέϊ – οφ.

*  Ο Παναχαϊκός ήταν αυτός που είχε για αυτή την αγωνιστική το καθιερωμένο ρεπό.

*  Η Δόξα Ελαιώνα είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει παραβιαστεί η εστία της, με τον Μάνουελ Ντόϊ να κρατάει το μηδέν παθητικό για 630΄.

*  Ο Σπάρτακος και οι Λύκοι Διακοπτού είναι οι μοναδικές ομάδες του πρωταθλήματος χωρίς την παραμικρή βαθμολογική συγκομιδή.

*  Ζευγάρι τερμάτων από τους Θόδωρο Καΐση και Κώστα Μιχαλόπουλος (Δόξα Ελαιώνα).

*  Για 4ο συνεχόμενο παιχνίδι σκόραρε ο Ανδρέας Καρδάρας (Άνω Καστρίτσι).

 

*  Για 2ο συνεχόμενο παιχνίδι σκόραρε ο Στάθης Γιαχαλής (Προοδευτική Πατρών).

*  Πρώτα γκολ στο φετινό πρωτάθλημα για τους Παναγιώτη Μιχαλόπουλο, Χρήστο Παπαδιονυσίου, Μιχάλη Ανδρώνη (Δόξα Ελαιώνα), Βασίλη Σκέντζο (ΠΑΟΚ Πατρών), Bασίλη Τσίκιρα (Σπάρτακο).

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ