Η Θύελλα Αιγείρας επικράτησε στο παιχνίδι μπαράζ της Δάφνης Πατρών με το επιβλητικό 5-1, παίρνοντας πανηγυρικά το εισιτήριο της ανόδου για την Β΄Κατηγορία της Ε.Π.Σ.Α.
Η ομάδα του Παναγιώτη Καλέλλη μπήκε από την αρχή αποφασισμένη στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 8ο λεπτό της αναμέτρησης ευτύχησε να ανοίξει το σκορ με σκόρερ τον Καλέλλη. Η ομάδα της Δάφνης προσπάθησε να αντιδράσει και το κατάφερε εν μέρει, όταν ο ρέφερι έδωσε έμμεσο , στο ύψος της μικρής περιοχής, το οποίο ωστόσο πέρασε ανεκμετάλλευτο. Η Αιγείρα όμως ήταν αυτή που ευτύχησε να διπλασιάσει τα τέρματα της στο 13ο λεπτό του παιχνιδιού, αυτή την φορά με δράστη τον Μάρκου. Μέχρι και το τέλος του ημιχρόνου, η Θύελλα συνέχισε να είναι καλύτερη από την αντίπαλο της, κρατώντας εύκολα το υπέρ της αποτέλεσμα, χάνοντας παράλληλα κι’ άλλες ευκαιρίες για ακόμα ένα γκολ.
Με το καλημέρα της επανάληψης, η σεμνή τελετή έλαβε τέλος, αφού η ομάδα της ανατολικής Αγιάλειας έκανε το 3-0 στο 52΄με σκόρερ τον Νακελάρη. Η Θύελλα ωστόσο δεν κατέβασε ταχύτητα ούτε μετά το τρίτο τέρμα και δέκα λεπτά αργότερα(62΄) ο Ροβήλος έκανε το 4-0, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη-πρόκριση της ομάδας του. Το επιθετικό κρεσέντο της Αιγείρας, η οποία συνδύασε την νίκη-πρόκριση με εκπληκτική εμφάνιση, συνεχίστηκε παρά το υπέρ της 4-0 και στο 80΄του ματς ο Καλέλλης έκανε το 5-0 με αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ.
Το μόνο που κατάφερε η ομάδα της Δάφνης ήταν να πετύχει το γκολ της τιμής με τον Κλουκίνα στο 83΄, ο οποίος ήταν και ο πιο δραστήριος παίκτης της.

Θύελλα Αιγείρας: Βασιλακόπουλος, Γεωργούλης, Β. Σκάζας, Μάρκου, Παπαχριστόπουλος, Παναγιωτόπουλος (46’ Αγγ. Σκάζας), Ψαρράκος (70’ Υφαντής), Σερβές (70’ Κριτάκης), Ροβήλος, Καλέλλης, Νακελάρης

Δάφνη Πατρών: Φιλιπακόπουλος, Νικολακόπουλος (65’ Βλάχος), Παναγιωτόπουλος, Λαμπρόπουλος, Σπανός (68’ Χριστοφοράτος), Φωτόπουλος, Μανωλίδης, Φραντζής (56’ Ζαχαράτος), Κλουκίνας, Βαγγελάτος, Τσιχλιάς

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ