Σε ένα ματς πραγματική διαφήμιση του ποδοσφαίρου Προζυμούλης Λύκοι Διακοπτού και Άνω Καστρίτσι αναδείχτηκαν ισόπαλοι με σκορ 2-2 στο γήπεδο των Νικολεΐκων.

Οι δύο ομάδες που είχαν από ένα ημίχρονο δικό τους, το πρώτο οι γηπεδούχοι του Παναγιώτη Μυλωνά, χρονικό διάστημα στο οποίο πέτυχαν και τα δύο τους τέρματα στο 23΄ με εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Μιχάλη Θεοδωρόπουλου σε ανατροπή του Γιάννη Ανδριώτη και στο 42΄ με τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο (1ο φετινό).

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι και προ του φάσματος μίας δεύτερης ήττας στο φετινό πρωτάθλημα, ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοσή τους και αφού στο 59΄ μείωσαν με τον Τσουράπε (2ο φετινό), στο 79΄ έφεραν τελικά το παιχνίδι στα ίσα με τον Βασίλη Κυριακόπουλο 1ο φετινό). Μάλιστα αν ήσαν λίγο πιο τυχεροί θα μπορούσαν να είχαν φύγει ακόμη και με τους τρεις βαθμούς της νίκης, βάση των ευκαιριών, αλλά και της γενικής εικόνας τους στο γήπεδο, αφού ο Προζυμούλης νόμιζε ότι με το 2-0 υπέρ του από το πρώτο ημίχρονο είχε κλειδώσει το παιχνίδι.

 

ΠΡΟΖΥΜΟΥΛΗΣ ΛΥΚΟΙ ΔΙΑΚΟΠΤΟΥ: Τσαπικούνης, Μακρής, Μερτής (70΄ Παλαιολόγου), Λουλάϊ, Σπηλιωτακόπουλος, Χερτσέκου (55΄ Γκέργκι), Θεοδωρόπουλος, Αγγελόπουλος, Κερτεζίτης, Αθ. Ασημακόπουλος, Ανδριώτης (61΄ Ψυχογιάννης).

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ