Επιστροφή στις νίκες για τον Άρη Κουνινάς ο οποίος επιβλήθηκε στο γήπεδο των Νικολεΐκων του Προζυμούλη Λύκοι Διακοπτού με σκορ 4-1 και ανέβηκε έτσι ένα σκαλοπάτι (7ο) παραπάνω στον βαθμολογικό πίνακα.

Οι φιλοξενούμενοι του Κωστή Βλάχου είχαν ένα εκρηκτικό τετράλεπτο (29΄- 33΄), χρονικό διάστημα στο οποίο πέτυχαν δύο τέρματα από δύο στημένες φάσεις, πρώτα με τον Βασίλη Βαλσαμή (φάουλ, 1ο φετινό γκολ) και εν συνεχεία με τον Βασίλη Ροδόπουλο (κόρνερ, 1ο φετινό) και έκλεισαν έτσι το ημίχρονο με αυτό το σκορ.

Στην η επανάληψη ο κορυφαίος σκόρερ τους Μάριος Μητρόπουλος αν και προήλθε από τον πάγκο στο 61΄ ανέβασε τον δείκτη του σκορ με το 5ο φετινό του τέρμα και στο 81΄ ο Λεωνίδας Περισνάκα (2ο φετινό) έβαλε και αυτός το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ.

Από την πλευράς τους οι γηπεδούχοι του Παναγιώτη Μυλωνά έμειναν μακριά από τις τελευταίες καλές εμφανίσεις τους και απλά μείωσαν το σκορ στο 87΄ με τον Εριόλ Γκέργκι (2ο φετινό).

ΠΡΟΖΥΜΟΥΛΗΣ ΛΥΚΟΙ ΔΙΑΚΟΠΤΟΥ: Τσαπικούνης, Μερτής, Ψυχογιάννης, Σπηλιωτακόπουλος, Λουλάϊ, Χερτσέκου, Κερτεζίτης, Ρηγόπουλος, Αθ. Ασημακόπουλος.

ΑΡΗΣ ΚΟΥΝΙΝΑΣ: Ανδριόπουλος, Ράμμος (71΄ Νικολάου), Ροδόπουλος, Ντάλας, Βαλσαμής, Χύσα, Τσούνης (81΄ Γκόφας), Μουκάϊ (54΄ Μητρόπουλος), Μπούτσε, Ασπρούκος, Λ. Περισνάκα.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ