Τα εύκολα δύσκολα πήγε να κάνει η Αναγέννηση/Αίας η οποία στο γήπεδο των Νικολεΐκων επικράτησε του Προζυμούλη Λύκοι Διακοπτού με σκορ 3-2 και παρέμεινεέτσι στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Οι φιλοξενούμενοι του Βασίλη Σκέντζου από το πρώτο κιόλας ημίχρονο είχαν δείξει τις άγριες διαθέσεις τους, αφού στο χρονικό αυτό διάστημα είχαν πετύχει κιόλας τρία τέρματα. Στο 10΄ ο Παναγιώτης Σκούτας (15ο φετινό) έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του, σκοράροντας για 2ο διαδοχικό παιχνίδι, στο 12΄ ο Λέντι Λάμμα (2ο φετινό) διπλασίασε τα τέρματα της ομάδος του και στο 23΄ ο συνήθης ύποπτος Χρήστος Τσέντζος (17ο φετινό), σκοράροντας μάλιστα για 6ο διαδοχικό παιχνίδι, ήσαν οι σκόρερ σε αυτό το πρώτο μέρος.
Στην επανάληψη όμως οι γηπεδούχοι ήσαν αυτοί που μπήκαν πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και κατάφεραν να πετύχουν δύο τέρματα στο 51΄ με τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο (3ο φετινό) και στο 64΄ με τον κορυφαίο σκόρερ τους Μάνο Κερτεζίτη (6ο φετινό), που σκόραρε για 2ο διαδοχικό παιχνίδι και να μπουν για τα καλά στο παιχνίδι.
Όμως μέχρι εκεί αφού η ομάδα της Συμπολιτείας διαχειρίστηκε πολύ έξυπνα το υπέρ της αποτέλεσμα και χρησιμοποιώντας και την ανάλογη εμπειρία, έφυγε με το τρίποντο στις αποσκευές της.

ΠΡΟΖΥΜΟΥΛΗΣ ΛΥΚΟΙ ΔΙΑΚΟΠΤΟΥ: Μπονάτσος, Θεοφυλακτόπουλος, Μάργαρης, Κερτεζίτης, Παπαργύρης, Εριόν, Λουλάϊ, Ρηγόπουλος, Αναγνωστόπουλος, Μπακόπουλος, Αγγελόπουλος.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ/ΑΙΑΣ: Χατζιάϊ, Ξηρουχάκης, Χ. Χριστόπουλος, Ε. Σταματόπουλος, Ντοντάϊ (46΄ Στίμος), Σκέντζος, Ρίκκα, Λάμμα, Σκούτας, Τσέντζος, Αμασιάδης.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ