Επιστροφή στις νίκες για τον Α.Ο. Αβύθου ο οποίος επικράτησε με χαρακτηριστική άνεση στο γήπεδο των Νικολεΐκων του Προζυμούλη Λύκοι Διακοπτού με σκορ 5-1.

Οι φιλοξενούμενοι του Λεωνίδα Κατσαρέλια ήσαν μία κλάση ανώτεροι από τους αντιπάλους τους, ειδικά στην επανάληψη όταν και πέτυχαν τα τέσσερα από τα πέντε τέρματά τους.

Στο πρώτο μέρος ενδεχομένως και να υποτίμησαν κάπως τους αντιπάλους τους, κυρίως λόγω της πενιχρής βαθμολογικής τους συγκομιδής, αλλά και επειδή κατάφεραν σχετικά πολύ νωρίς αν ανοίξουν το σκορ στο 11΄ με τον Γιάννη Παπουτσή.

Στην επανάληψη όμως σοβαρεύτηκαν ειδικά μετά την ισοφάριση και ευτύχησαν να πετύχουν δύο πολύ γρήγορα γκολ στο 52΄ με τον Σπύρο Σωτηρόπουλο (4ο φετινό) και στο 54΄ με τον Σωτήρη Αγγελάκη.

Στο 84΄ ο 16χρονος Φίλιππας Μπουρής στο ντεμπούτο του αν και προήλθε από τον πάγκο δύο λεπτά νωρίτερα κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα καιν στο 89΄ ο επίλογος ανήκει και πάλι στον Γιάννη Παπουτσή, που σκόραρε δις και μάλιστα ήταν τα πρώτα του στο πρωτάθλημα.

Από την πλευρά τους οι γηπεδούχοι του Βασίλη Παπαιωάννου το μόνο που κατάφεραν ήταν να ισοφαρίσουν προσωρινά στο 46΄ με τον Λουλάϊ που άνοιξε λογαριασμό τερμάτων για φέτος.

 

ΠΡΟΖΥΜΟΥΛΗΣ ΛΥΚΟΙ ΔΙΑΚΟΠΤΟΥ: Μπονάτσος, Ι. Ασημακόπουλος, Θεοφυλακτόπουλος, Λουλάϊ, Παπαργύρης, Αγγελόπουλος, Μπούζι, Ρηγόπουλος, Γκέργκε (61΄ Αντωνακόπουλος), Κερτεζίτης, Σερβές.

 

Α.Ο. ΑΒΥΘΟΥ: Γιαννέλος, Λελούδας (74΄ λ.τ. Παπαγεωργίου), Καραΐσκος, Παπουτσής, Κυριακόπουλος, Γιαννόπουλος, Γεωργακόπουλος, Σπ. Σωτηρόπουλος, Αγγελάκης (78΄ Νικολόπουλος), Σκαρτσίλας, Χ. Γ. Ευθυμίου (82΄ Μπουρής).

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ