Την πιο ευρεία νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα πέτυχε ο Εθνικός Αιγίου ο οποίος επιβλήθηκε στο γήπεδο των Νικολεΐκων του Προζυμούλη Λύκοι Διακοπτού με σκορ 4-0 και ανέβηκε ένα ακόμη σκαλοπάτι στο βαθμολογικό πίνακα.

Οι φιλοξενούμενοι του Γιάννη Μπαλτιμά είχαν βάλει από το πρώτο κιόλας μέρος τις γερές βάσεις για μία άνετη επικράτηση, αφού στο διάστημα αυτό πέτυχαν τρία τέρματα στο 2΄ με τον Παναγιώτη Γιαννούλια (2ο φετινό) και στο 27΄ και στο 38΄ με τον Γιώργο Κότσυφα, που μάλιστα ήταν τα πρώτα του στο φετινό πρωτάθλημα.

Στην επανάληψη χαμήλωσαν κάπως τους υψηλούς ρυθμούς που είχαν αναπτύξει στο πρώτο ημίχρονο, αλλά παρόλα αυτά στο 74΄ σημείωσαν ένα ακόμη τέρμα με εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Δημήτρη Τσούνη (1ο φετινό), δίνοντας έτσι διαστάσεις στην 3η φετινή νίκη τους.

ΠΡΟΖΥΜΟΥΛΗΣ ΛΥΚΟΙ ΔΙΑΚΟΠΤΟΥ: Σερβές, Καλλιμάνης, Παπαργύρης, Μπούζι, Γκέργκε, Αθ. Ασημακόπουλος, Μερτής, Θεοφυλακτόπουλος, Ρηγόπουλος, Κερτεζίτης, Αντωνακόπουλος.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΙΓΙΟΥ: Χαριτάτος, Αρντίτ, Καββαδάς, Νικολόπουλος, Μανέτας, Σολωμός, Δερβένης, Αγγελόπουλος, Γιαννούλιας (71΄ Βαγενάς), Γκιζέλης (55΄ Τσούνης), Κότσυφας (67΄ Διαμαντόπουλος).

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ