Άνετη επικράτηση της πρωτοπόρου Ζήρια/ΤΑΔ’93, η οποία επικράτησε στο γήπεδο των Νικολεΐκων του Προζυμούλη Λύκοι Διακοπτού με σκορ 5-0 και εξακολουθεί να βρίσκεται στο ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα, έστω και με παιχνίδι λιγότερο.

Οι φιλοξενούμενοι του Κώστα Καψάλη παρουσιάστηκαν ιδιαίτερα σοβαροί και χωρίς το παραμικρό ίχνος υποτίμησης του αντιπάλου και ουσιαστικά από το πρώτο δεκάλεπτο είχαν κλειδώσει το ματς. Έτσι λοιπόν έκλεισαν το πρώτο μέρος πετυχαίνοντας τρία τέρματα με χατ τρικ του Δημήτρη Ψυχογιάννη, που μάλιστα ήταν τα πρώτα του στο φετινό πρωτάθλημα.

Στην επανάληψη η ομάδα του Ερινεού χωρίς να χρειαστεί να ανεβάσει καμία επιπλέον ταχύτητα, σημείωσε άλλα δύο τέρματα στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα, με τον Κώστα Κανάγια στο 76΄ (5ο φετινό) και στο 83΄ με τον Νίκο Κουνάβη (1ο φετινό).

Από την πλευρά τους οι γηπεδούχοι του Παναγιώτη Μυλωνά προσπάθησαν για το καλύτερο δυνατόν, όμως μπροστά σε έναν πολύ ανώτερο αντίπαλο και με πολλές απουσίες στην σύνθεσή τους, δεν μπορούσαν να αποκομίσουν και πολλά πράγματα.

ΖΗΡΙΑ/ΤΑΔ’93: Γκανατσούλας, Νικολάου (46΄ Κουνάβης), Χαραλάμπους, Αρβανίτης (74΄ Παπαϊωάννου), Ασημακόπουλος, Σιμάτης, Κορδωτός, Ψυχογιάννης, Λαλιώτης (46΄ Γκόφας), Μπαμπίλης, Κανάγιας.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ