Συνεχίζοντας την ανοδική της πορεία η Θύελλα Αιγείρας επικράτησε στο γήπεδο των Νικολεΐκων του Προζυμούλη Λύκοι Διακοπτού με σκορ 3-0 και συνεχίζει να κάνει αγώνα δρόμου προκειμένου να προλάβει την προνομιούχο πεντάδα.

Οι φιλοξενούμενοι του Παναγιώτη Καλέλη πήραν από πολύ νωρίς αρκετά σοβαρά το σημερινό παιχνίδι, χωρίς να υποτιμήσουν τους αντιπάλους τους και στο 3΄ κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τον Νίκο Γεωργούλη. Ένα σκορ το οποίο παρέμεινε αναλλοίωτο παρά τις προσπάθειες των δύο ομάδων να αλλάξουν τα δεδομένα της αναμέτρησης.

Στην επανάληψη η ομάδα της Ανατολικής Αιγιάλειας ουσιαστικά σφράγισε τη νίκη της στο 64΄ με δράστη και πάλι τον Νίκο Γεωργούλη, ο οποίος όσα γκολ είχε πετύχει σε όλο το πρωτάθλημα πέτυχε σήμερα δύο μαζεμένα.

Και οι φιλοξενούμενοι διεύρυναν τη νίκη τους στο 86΄ με αυτογκόλ του Μάνου Κερτεζίτη, φθάνοντας έτσι τις 4 σερί και ευελπιστούν να ολοκληρώσουν έτσι το πρωτάθλημα, πράττοντας στο τέλος το ανάλογο ταμείο.

ΠΡΟΖΥΜΟΥΛΗΣ ΛΥΚΟΙ ΔΙΑΚΟΠΤΟΥ: Αναστασόπουλος,  Θεοφυλακτόπουλος, Παπαργύρης, Τζουράς (46΄ Κερτεζίτης), Καλλιμάνης (27΄ Μακάσης), Μακρής, Κατσίβελος, Ρηγόπουλος, Μερτής (64΄ Γκέργκι), Μπούζι, Αγγελόπουλος.

ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΕΙΡΑΣ: Βασιλακόπουλος, Γεωργούλης, Β. Νακελλάρης, Αντρ. Μάρκου, Παπαχριστόπουλος, Παναγιωτόπουλος, Ψαρράκος, Υφαντής (71΄ Βότας), Κριτάκης (64΄ Μανωλόπουλος), Ροβήλος, Αγγ. Σκάζας.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ