Παρά την πολύ καλή εμφάνιση την οποία πραγματοποίησε ο Προζυμούλης Λύκοι Διακοπτού, εν τούτοις δεν μπόρεσες να αποφύγει την ήττα με σκορ 2-0 στο γήπεδο των Νικολεΐκων από την Φλόγα Κάτω Καστριτσίου με σκορ 2-0.

Οι γηπεδούχοι του Παναγιώτη Μυλωνά ειδικά στο πρώτο ημίχρονο ήσαν εξαιρετικοί και έφεραν σε πολλές περιπτώσεις σε πολύ δύσκολη θέση τους αντιπάλους τους, που ενδεχομένως να μην πίστευαν ότι θα εύρισκαν τέτοια αντίσταση. Έτσι οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια χωρίς γκολ για την ανάπαυλα του πρώτου μέρους, αφού οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να κρατήσουν το μηδέν στα μετόπισθεν.

Στην επανάληψη όμως το γρήγορο γκολ του Γιάννη Μερλή (1ο φετινό) άλλαξε τις ισορροπίες στον αγωνιστικό χώρο, με την ομάδα του Θανάση Καραγιαννάκη να προσπαθεί να διαχειριστεί αυτό το υπέρ της αποτέλεσμα, αφού ο Προζυμούλης είχε βγει όλος στην επίθεση να φθάσει στο γκολ της ισοφάρισης, δεν τα κατάφερε και έτσι στο 88΄ ο Βασίλης Δρουγούτης (1ο φετινό), διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

ΠΡΟΖΥΜΟΥΛΗΣ ΛΥΚΟΙ ΔΙΑΚΟΠΤΟΥ: Τσαπικούνης, Ι.Ασημακόπουλος, Ψυχογιάννης, Μερτής, Σπηλιωτακόπουλος, Θεοδωρόπουλος, Ρηγόπουλος, Αγγελόπουλος (46΄ Μυλωνάς), Γκέργκι, Αθ. Ασημακόπουλος (61΄ Καλλιμάνης), Μπούζι (72΄ Φερεουτόπουλος).

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ