Άνετη επικράτηση του Προζυμούλη Λύκοι Διακοπτού, ο οποίος επικράτησε στο γήπεδο των Νικολεΐκων του Κεραυνού Σελιανιτίκων με σκορ 3-0, φθάνοντας έτσι στην 3η νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα.

Οι γηπεδούχοι του Παναγιώτη Μυλωνά σε μία από τις καλύτερες εντός έδρας εμφανίσεις τους ειδικά στην επανάληψη, χρονικό διάστημα στο οποίο πέτυχαν και τα τρία τέρματά τους, στο 49΄ με τον Θανάση Ασημακόπουλο (2ο φετινό), στο 77΄ με τον κορυφαίο σκόρερ τους Κλεβί Μπούζι (4ο φετινό) και στο 86΄ με τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο (2ο φετινό).

Όμως η νίκη τους αυτή θα μπορούσε κάλλιστα να χαρακτηριστεί ως πύρρειος, καθώς έμειναν με 9 παίκτες λόγω αποβολής στο 78΄ του Εριόν Γκέργκε και στο 86΄ του Φάνη Αναστασόπουλου και οι δύο με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Μάλιστα στο ίδιο χρονικό σημείο αποβλήθηκε από τον διαιτητή κ. Ανδρέα Ηλιόπουλο με δεύτερη κίτρινη κάρτα και ο Βασίλης Μητρόπουλος.

ΠΡΟΖΥΜΟΥΛΗΣ ΛΥΚΟΙ ΔΙΑΚΟΠΤΟΥ: Κατσίβελος, Ι. Ασημακόπουλος, Θεοφυλακτόπουλος, Λουλάϊ, Παλαιολόγου (62΄ Γκέργκε), Μυλωνάς, Κερτεζίτης (69΄ Μπούζι), Ρηγόπουλος, Αγγελόπουλος, Αναστασόπουλος, Αθ. Ασημακόπουλος.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΣΕΛΙΑΝΙΤΙΚΩΝ: Κ. Μπαστογιάννης, Μερκούρης (86΄ Γεωργακόπουλος), Τσέλιος, Δεληγιάννης, Τζάκης, Ψιμούλης, Μπαρμπάκης (46΄ Σταθακόπουλος), Κιντής (61΄ Κωστόπουλος), Μητρόπουλος, Ανωγιάτης, Παρίσσης.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ