Επίδειξη δύναμης και ισχύος για τον Κεραυνός 2016 ο οποίος συνέτριψε στο γήπεδο των Νικολεΐκων τον Προζυμούλη Λύκοι Διακοπτού με σκορ 7-0 και προσπέρασε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Το ματς όπως εύλογα αντιλαμβάνεται ο καθένας δεν αντέχει σε αυστηρή κριτική λόγω της τεράστιας διαφοράς δυναμικότητας ανάμεσα στους δύο αντιπάλους.

Οι φιλοξενούμενοι του Τάσου Γιαλουρή από το πρώτο κιόλας ημίχρονο είχαν δείξει τις άγριες διαθέσεις τους, αφού στο χρονικό αυτό διάστημα είχαν πετύχει κιόλας πέντε τέρματα.

Χατ τρικ από τον Μιχάλη Γιάχα στο 7΄, 23΄ και στο 41΄ που σκόραρε μάλιστα για 2ο συνεχόμενο παιχνίδι και έφθασε συνολικά τα 13 στο πρωτάθλημα, στο 18΄ ο Παντελής Φούκης (2ο φετινό) και στο 34΄ ο Δημήτρης Καψάλης (5ο φετινό).

Στην επανάληψη ο Κεραυνός ανέκοψε ταχύτητα αλλά παρά ταύτα σημείωσε δύο ακόμη τέρματα στο 51΄ με τον Χρήστο Μηλάτο (3ο φετινό) και στο 69΄ με εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Κρίστιαν Στόγιαν, που άνοιξε λογαριασμό τερμάτων για φέτος.

 

ΠΡΟΖΥΜΟΥΛΗΣ ΛΥΚΟΙ ΔΙΑΚΟΠΤΟΥ: Μπονάτσος, Ι. Ασημακόπουλος, Θεοφυλακτόπουλος, Λουλάϊ, Παπαργύρης, Αγγελόπουλος, Μπούζι, Ρηγόπουλος, Γκέργκε (61΄ Αντωνακόπουλος), Κερτεζίτης, Σερβές.

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ