Συνεχίζοντας την ανοδική του πορεία το Σκεπαστό επικράτησε στο γήπεδο των Νικολεΐκων και του Προζυμούλη Λύκων Διακοπτού με σκορ 4-2, βελτιώνοντας αισθητά την θέση του στον βαθμολογικό πίνακα.

Οι γηπεδούχοι του Παναγιώτη Μυλωνά που σημειωτέον σήμερα πήρε θέση κάτω από τα γκολπόστ της ομάδος του, ήσαν αρκετά καλοί στο πρώτο μέρος και μάλιστα στο 33΄ άνοιξαν το σκορ με τον Κλεβί Μπούζι (2ο φετινό). Όμως σε ένα καθοριστικό χρονικά σημείο στο 43΄ η ομάδα από την επαρχία Καλαβρύτων έφερε το παιχνίδι στα ίσα με τον Κώστα Τραγότσαλο (1ο φετινό), ένα γκολ που ίσως να άλλαξε τις ισορροπίες στο παιχνίδι.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι του Χρήστου Μαγούλη μέσα σε διάστημα έξι λεπτών στο 66΄ και στο 72΄ πέτυχαν δύο τέρματα με τον Mάκη Βραχλιώτη το πρώτο με εύστοχο κτύπημα πέναλτι που έφθασε έτσι συνολικά τα 3 στο πρωτάθλημα, παίρνοντας έτσι ένα σημαντικό προβάδισμα.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μπουν στο παιχνίδι στο 81΄ με τον Μάνο Κερτεζίτη (2ο φετινό), που μάλιστα είχε περάσει σαν αλλαγή στο παιχνίδι, όμως το Σκεπαστό με δεύτερο πέναλτι που κέρδισε στο 89΄ και εκτέλεσε ο Περικλής Μηλιάκης σκόραρε (1ο φετινό)κερδίζοντας το ριμπάουντ μετά από την απόκρουση του Παναγιώτη Μυλωνά.

ΠΡΟΖΥΜΟΥΛΗΣ ΛΥΚΟΙ ΔΙΑΚΟΠΤΟΥ: Mυλωνάς, Μερτής, Θεοφυλακτόπουλος (86΄ Ψυχογιάννης), Σπηλιωτακόπουλος, Λουλάϊ, Κατσίβελος, Ρηγόπουλος, Καλλιμάνης (46΄ Αγγελόπουλος), Γκέργι, Αθ. Ασημακόπουλος, Μπούζι (70΄ Κερτεζίτης)

ΣΚΕΠΑΣΤΟ: Βαρελάς, Κ. Τραγότσαλος, Ντόκος, Μηλιάκης, Μονοκρούσος, Δραγούτης, Γ. Βορύλας, Μανίκας, Καράμπελας, Βραχιώτης (78΄ Κόρακας), Π. Τραγότσαλος (68΄ Γ. Καζανάς).

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ